DNEVNI HOROSKOP za 25. februar 2021. (ASTRO)

vetrenjača

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 24. februar!

Ovan

Veoma ste napeti. Nije vam lako da odradite sve obaveze danas. Ipak, organizujte se bolje i potrudite se da budete smireni iako neke situacije mogu da vas izbace iz takta.

Bik

Dajte sve od sebe da se usredsredite na obaveze. Ne dozvolite da problemi iz privatnog života utiču previše na vas. Kreativni ste i lako dolazite do rešenja problema.

Blizanci

Isplatiće vam se sav trud koji ste uložili u rad. Odradite obimnije poslove, ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Imate podršku porodice u svemu što radite.

PROČITAJTE JOŠ

ŽIVOT POSLE PRELEŽANE KORONE: Dr Zorica Živković otkriva kako teče oporavak od bolesti

Rak

Platite račune na vreme. Budite odgovorni. Potrudite se da date sve od sebe na radnom mestu. Veoma ste skloni flertu.

Lav

Veoma ste vredni i odlično raspoloženi. Potrudite se da se usredsredite na partnera, provedite više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo sa nekom komunikativnom osobom.

Devica

Previše očekuju drugi od vas, ali i vi se forsirate. Ne dozvolite drugima da vas previše opterećuju. Uradite brzo obaveze koje imate, ali nemojte da se previše nervirate oko detalja. Gledajte širu sliku.

Vaga

Kreativni ste. Sve što ste smislili možete da odradite za kratko vreme i lako se dogovarate sa kolegama. Završite započete obaveze, nemojte da radite previše stvari u isto vreme.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Najbolje bi bilo da danas ništa ne menjate u kući nego se potrudite na poslu da date sve od sebe. Veoma ste vredni. Moguć je napredak i svi vas hvale.

Strelac

Pazite kome šta pričate jer možete da budete pogrešno shvaćeni. Neko može pogrešno da protumači sve što radite, pa budite malo diskretniji. Kraći put je izvestan.

Jarac

Moguć je povećan priliv novca. Ipak, nije idealan dan za kupovinu. Potrudite se da se fokusirate na posao.

Vodolija

Napeti ste. Niste raspoloženi za druženje ni za nove kontakte sa drugima. Posvetite se sebi i svojim potrebama jer ste veoma opterećeni poslom.

PROČITAJTE JOŠ

LETNJI ODMOR: Ove zemlje uvele promene, da hoćete tamo na MORE a niste vakcinisani – teško da biste otišli!

Ribe

Nemate previše posla. Nikako da krenete sa nekim novim projektima, ali možda je i bolje da se držite sigurnog puta. Potrebno je da se fokusirate na prioritete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)