DNEVNI HOROSKOP za 25. april 2020. (ASTRO)

more

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Vreme je da uradite nešto lepo za sebe. Posvetite malo više vremena privatnom životu i porodici. Imate utisak da sve što radite za druge nije dovoljno vrednovano.

Bik

Veoma ste komunikativni i odlično raspoloženi. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Pazite kome šta pričate jer neko može da vas shvati pogrešno.

Blizanci

Trebalo bi da se usredsredite na posao i da ne odlažete više obaveze koje vam se ne dopadaju. Priliv novca je očekivan. Bićete zadovoljni na kraju dana rezultatima.

Rak

Preosetljivi ste. Izdvojite više vremena za sebe, ne morate samo da radite. Provedite više vremena u druženju sa porodicom.

Lav

Pozavršavajte obaveze koje imate. Ne nervirajte se ako vam sve ide sporije nego inače. Napravite plan rada.

Devica

Izbegavajte previše druženja, niste raspoloženi za kontakte sa drugima. Imate dosta ideja, ali nemojte da brzate sa odlukama koje mogu da budu loše za vas. Staloženost može da bude korisna danas.

Vaga

Posvetite se poslu. Dajte sve od sebe da uradite obaveze na vreme. Neka starija ženska osoba može da bude od pomoći.

Škorpija

Imate potrebu da se usavršavate. Razmislite o nekom kursu koji odavno želite da upišete. Čujte se sa prijateljima sa kojima se niste čuli odavno.

Strelac

Povećani troškovi su izvesni. Bilo bi dobro da prištedite jer danas nije dan za kupovinu. Ne nervirajte se previše oko posla, nego uložite više energije u to što radite.

Jarac

Odlično se osećate danas. Imate pomoć i podršku porodice u svemu što radite. Prilično ste dobro raspoloženi i skloni saradnji.

Vodolija

Organizacija je danas bitna. Brinite više o svom zdravlju. Potrudite se da se usredsredite samo na prioritete, a nemojte da se premarate.

Ribe

Kreativniji ste nego inače. Lako ostvarujete svoje ideje. Bavite se sportom danas, energični ste i to bi vam baš prijalo.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)