DNEVNI HOROSKOP za 24. septembar 2020. (ASTRO)

cveće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 24. septembar!

Ovan

Opterećeni ste tuđim obavezama, ali ne pomažite toliko drugima, uradite ono što je vama bitno prvenstveno. Bićete uspešniji ako se bolje organizujete. Neophodno je da poštujete autoritet danas, iako vam nešto ne odgovara.

Bik

Danas je dan za idealan za bavljenje sportom. Budite produktivni i vredni. Moguć je neki kraći put. Razmislite o usavršavanju, bitno je da ne stagnirate

Blizanci

Mogući su povećani troškovi. Štedite više. Nije vreme za neki veći šoping, to ostavite za neki drugi dan.

Rak

Ne bi trebalo da opterećujete partnera nekim svojim problemima. Budite odgovorniji i skloni kompromisu. Ako ste slobodni, neka osoba koju znate odavno može da se vrati u vaš život.

Lav

Organizujte se i pripazite na rokove. Ne budite površni na poslu jer će to odmah drugi da primete. Budite odgovorni.

Devica

Danas je dan za zabavu, idite na neko putovanje ili posetite bliske ljude. Ne zapostavljajte zabavne aktivnosti sa partnerom. Ako ste slobodni, možete da stupite opet u kontakt sa nekom osobom do koje vam je i dalje stalo i sa kojom imate neku prošlost.

Vaga

Idealan je dan da ga provedete sa porodicom i prijateljima. Ne nervirajte se zbog posla. Budite prijatni prema saradnicima, ali treba i da cenite danas podršku porodice u svemu.

Škorpija

Kolege mogu da budu od pomoći danas. Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Ne morate da kažete baš danas svima sve što mislite, zadržite nešto za sebe.

Strelac

Pomalo ste napeti. Brinu vas finansije. Ipak, konačno će da se isplati sav vaš trud i videćete da je vredelo odricanja.

Jarac

Posvećeni ste sebi i svojim potrebama. Ne opterećujte se previše drugim ljudima, nego samo gledajte sebe. Završite sve što ste započeli ovih dana, zato što danas nije dan za nove početke.

Vodolija

Prijatelji imaju dosta ideja kako da zajedno razvijete neki posao. Izaberite neku ideju koju ćete da ostvarite. Budite realni. Neko iz bližeg okruženja može da vas sabotira, ne dozvolite sebi da vam propadne posao zbog bilo koga.

Ribe

Previše posla stvara vam haos u privatnom životu. Odradite samo ono što je prioritet. Bliske osobe, iz porodice ili partner, mogu da vam budu velika podrška da lakše izgurate dan.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)