DNEVNI HOROSKOP za 24. oktobar 2020. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 24. oktobar!

Ovan

Posvetite više vremena prijateljima. Ne opterećujte se poslom, nego odradite samo šta morate. Odredite prioritete.

Bik

Budite ambiciozni. Lako ćete da da uspete da dođete do ciljeva. Fokusirajte se na jednu ili dve obaveze, ne na previše toga.

Blizanci

Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju na poslu. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Postoji mogućnost za usavršavanje.

Rak

Strastveniji ste nego inače. Imate višak energije. Neophodno je da platite račune na vreme.

Lav

Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Ne zapostavljajte jedno drugo. Ako ste slobodni, moguće je neko poznanstvo preko prijatelja.

Devica

Iskoristite novu poslovnu priliku ako vam se nudi. Zauzeti, posvećeni ste poslu i može da dođe do toga da zapostavljate partnera. Slobodni, skloni ste flertu.

Vaga

Lako vam sve ide od ruke. Kreativniji ste nego inače. Veoma ste strastveni i postoji mogućnost za novu vezu, ako ste slobodni.

Škorpija

Posetite neke bliske prijatelje sa kojima se niste odavno videli. Preosetljivi ste. Ne možete da podnesete da vam danas nešto ne ide od ruke, pa ćete možda da budete napeti tokom celog dana jer ste usporeni.

Strelac

Veoma ste komunikativni. Osećate se odlično i sve je kako ste isplanirali. Budite temeljni, a ne površni.

Jarac

Moguć je priliv novca. Bićete zadovoljni poslom. Skloni ste uživanju, ali nemojte da trošite previše, budite štedljiviji.

Vodolija

Pod stresom ste jer morate da završite previše obaveza brzo. Potrudite se da se usredsredite na svoje potrebe, a ne da pomažete previše drugima. Imate višak energije pa ćete ipak sve da stignete na vreme da završite.

Ribe

Drugi ljudi mogu da vas opterete i da budete napeti. Potrudite se da ugodite sebi. Završite započete obaveze.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)