DNEVNI HOROSKOP za 24. mart 2020.

jesen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Partner može da Vam bude podrška u svemu danas. Ne zadržavajte probleme za sebe, jer možda neko može da Vam pomogne. Posvetite više vremena dragim ljudima.

Bik

Bilo bi dobro da se fokusirate jer Vam je rasuta pažnja. Nemate motivaciju za rad. Napravite plan rada i držite se istog.

Blizanci

Na poslu Vam sve ide kako treba. Završavate sve obaveze na vreme. Lako ćete uspeti da poboljšate odnose sa bliskim ljudima.

Rak

Idealan je dan za ozbiljne razgovore. Ipak, posao će Vam biti na prvom mestu. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Lav

Veoma ste rasejani. Dajte sve od sebe da uradite sve na vreme, iako ste haotični. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću.

Devica

Danas bi bilo dobro da izbegavate ishitrene reakcije u vezi. Uživajte u svom slobodnom vremenu, bavite se nekim hobijem. Nije Vam do flerta ni do druženja.

Vaga

Odličan je dan za saradnju sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Posvetite više pažnje pozitivnim ljudima sa kojima sarađujete. Odlično se osećate.

Škorpija

Dovedite zadatke do kraja na radnom mestu. Nije vreme za nove početke. Prilično ste napeti jer imate dosta obaveza. Brinite više o svom zdravlju.

Strelac

Budite podrška partneru u vezi sa nekim planovima koje ima. To može da učvrsti Vaš odnos. Odredite prioritete na poslu.

Jarac

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav, ali za bliske ljude. Organizujte se bolje da biste stigli sve obaveze da uradite na vreme. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu.

Vodolija

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje. Danas ste veoma romantični. Moguć priliv novca. Komunikativniji ste nego inače.

Ribe

Bilo bi dobro da danas budete temeljni. Ne zapostavljajte posao zbog privatnog života. Moguć je priliv novca.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo)