DNEVNI HOROSKOP za 23. april 2020. (ASTRO)

doručak

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate utisak da Vam partner ne pridaje dovoljno pažnje. Ipak, kažite mu šta Vam smeta. Danas ste veoma pričljivi. Ne opterećujte se poslom previše.

Bik

Veoma ste komunikativni, pa lako možete da ostvarite svaku saradnju sa drugima. Moguć je kraći poslovni put. Ukoliko budete mogli da radite neki posao honorarno, ne propuštajte priliku.

Blizanci

Udovoljite partneru. Budite iskreni da ne bi došlo do nesporazuma. Preosetljivi ste i ne podnosite kritiku lako.

Rak

Danas je dan za uživanje, tako da ne bi trebalo da se opterećujete previše poslom. Završite započete obaveze. Moguć problem sa pritiskom. Ne premarajte se.

Lav

Imate mogućnost da preko prijatelja dobijete neku novu priliku za posao. Imate dosta ideja. Ne bi trebalo da imate previše obaveza, nego se fokusirajte na ono što je bitno.

Devica

Dvoumite se da li da napravite promene na poslu ili da promenite posao. Ne brzajte. Neka ženska osoba može da Vam da dobar savet.

Vaga

Brinete se da li će drugi previše da Vas kritikuju. Nesigurni ste u sve što radite danas. Opustite se i dozvolite sebi odmor.

Škorpija

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Ne ulazite u rasprave sa bliskim ljudima, iako ste nervozni. Bavite se nekom aktivnošću, prijaće Vam.

Strelac

Lako se dogovarate sa drugima. Nije Vam teško da napravite kompromis ni sa kolegama, ni sa partnerom. Bitno je da podelite obaveze na više delova.

Jarac

Imate previše posla. Ne morate sve danas da završite, nego odredite šta Vam je prioritet. Moguć je problem sa zdravljem, unosite vitamine.

Vodolija

Energični ste. Imate potrebu da pokažete voljenoj osobi svoja osećanja. Iznenadite je. Veoma ste kreativni i lako dolazite do rešenja u vezi sa poslom.

Ribe

Podelite obaveze na više delova, a neka bliska osoba iz porodice može da pomogne ili da pruži dobar savet. Nemojte previše da se poveravate drugima. Mogući su nesporazumi sa kolegama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)