DNEVNI HOROSKOP za 22. oktobar 2020. (ASTRO)

jesen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 22. oktobar!

Ovan

Imate previše obaveza, ali morate da pazite na rokove danas. Drugi ljudi mogu da vam budu velika motivacija. Potrudite se da date sve od sebe da uradite sve detaljno.

Bik

Moguć je kraći put. Ukoliko imate priliku da uvedete neke novine u posao da biste napredovali sada je vreme za to. Staloženi ste i bićete zadovoljni rezultatima svog rada.

Blizanci

Mogući su povećani troškovi. Ne opterećujte se previše poslom. Potrudite se da posvetite vreme privatnom životu. Strastveni ste.

Rak

Partnerski odnosi mogu malo da zahladne, ali bi trebalo da poradite na tome. Izdvojite više vremena za partnera. Nije baš idealan dan za saradnju sa drugima, bolje sve nove dogovore odložite za neki drugi dan.

Lav

Neka osoba može da vas opterećuje svojim brigama, ali ne dozvolite to. Dajte sebi vremena da se posvetite svojim neodložnim obavezama. Budite uporni da ostvarite sve planove za danas.

Devica

Skloni ste flertu. Imate dosta briga, ali partner može da pomogne u rešavanju svih obaveza. Imate višak energije, pa bi trebalo da se bavite sportom da ne biste bili napeti.

Vaga

Nemate volju za rad. Potrebna vam je dodatna motivacija. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet kako da bolje izađete na kraj sa problemima koje imate.

Škorpija

Veoma ste komunikativni. Lako dolazite do rešenja problema. Odlična je saradnja sa osobama sa kojima ste imali već lake dogovore.

Strelac

Veoma ste opterećeni poslom. Završite sve što ste započeli jer ćete tako lakše moći da napredujete. Imate podršku porodice u svemu što radite.

Jarac

Usredsredite se na svoje potrebe, nemojte samo drugima da pomažete. Držite se ustaljenog načina funkcionisanja, ne menjajte previše stvari na radnom mestu. Pod pritiskom ste zbog rokova.

Vodolija

Preosetljivi ste danas. Nije vam lako da se motivišete da završite sve što ste započeli. Najbolje bi bilo da se posvetite završavanju započetih obaveza.

Ribe

Prijatelji su uvek tu za vas. Potrudite se da se fokusirate na ljude koji vas motivišu, a ne na one koji vam nisu od pomoći. Imate dosta ideja koje stalno odlažete. Sada je vreme da ih realizujete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)