DNEVNI HOROSKOP za 22. novembar 2020. (ASTRO)

voz

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 22. novembar!

Ovan

Nemate dovoljno energije za sve što ste zamislili da odradite. Pokušajte da radite samo ono što je prioritet. Potrebna vam je dodatna motivacija za rad.

Bik

Odličan je dan za druženje sa prijateljima. Potrudite se da se bar čujete sa dragim osobama. Imate dosta ideja, ali budite realni, ne preterujte sa obavezama koje ne možete da postignete.

Blizanci

Možete da očekujete pomoć drugih ljudi. Ne nervirajte se ako sve ne ide onako kako ste zamislili. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

Rak

Optimistični ste danas i imate višak energije. Dobro se osećate. Ne preterujte sa velikim brojem obaveza da biste sve stigli na vreme.

Lav

Strastveni ste i skloni flertu. Ne nervirajte se ako nemate dovoljno vremena za partnera, nego se bolje organizujte. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne.

Devica

Lako ćete uspeti da se dogovorite sa partnerom oko svega. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Pravite kompromise sa kolegama.

Vaga

Imate dosta posla. Niste sigurni u svoje mogućnosti. Potrebna vam je podrška drugih ljudi da biste stigli sve da završite u roku.

Škorpija

Romantični ste i skloni flertu. Ukoliko imate partnera, treba da mu posvetite više pažnje. Ako ste slobodni, možda ćete da se dvoumite između dve osobe. Izaberite onu pored koje se osećate bolje.

Strelac

Preosetljivi ste danas. Ne prija vam što morate da radite, bolje bi bilo da ostanete kod kuće ako možete. Provedite više vremena sa porodicom.

Jarac

Veoma ste komunikativni. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Nije dobar dan za kupovinu tehnike, pa gledajte da to izbegnete.

Vodolija

Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste situacijom na poslu. Bitno je samo da ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne.

Ribe

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne morate svakom da pomognete. Ako imate neki problem pitajte neku blisku osobu za savet.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)