DNEVNI HOROSKOP za 22. januar 2021. godine (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 22. januar!

Ovan

Danas je odličan dan za druženje sa drugima. Ne nervirajte se ako svi nisu dobro raspoloženi kao vi, pa se ne razumete baš najbolje. Ne dozvolite da Vas neko izbaci iz takta.

Bik

Potrudite se malo više oko drage osobe. Bilo bi dobro da se zbog posla malo više usredsredite na obaveze, ali ste prilično rasejani. Ne osećate se baš dobro. Brinite više o svom zdravlju i unosite vitamine.

Blizanci

Možda nećete imati idealan odnos sa saradnicima danas, ali bi bilo dobro da ne uključujete toliko emocije. Budite ljubazni da biste poboljšali odnose sa kolegama.

PROČITAJTE JOŠ

Ruski astrolog Tamara Globa: Tri znaka zodijaka imaće puno razloga za osmeh 2021. godine (ASTRO)

Rak

Veoma ste vredni, ali imate previše obaveza koje vas nerviraju i ne možete nikako sve da postignete. Potreban vam je odmor. Završite šta morate pa se posvetite porodici.

Lav

Najbolje bi bilo da ne reagujete naglo danas. Budite staloženi. Nema potrebe da se nervirate oko nekih sitnica koje ne možete da promenite na radnom mestu. Bavite se više sportom.

Devica

Posvetite više pažnje ljudima sa kojima sarađujete. Ako ste u vezi, recite partneru šta vas opterećuje duže vreme. Slobodni, danas je moguće novo poznanstvo preko posla.

Vaga

Budite podrška partneru u vezi sa planovima. Imate previše obaveza. Potrudite se da se usredsredite na ono što je stvarno važno, ne planirajte previše obaveza da biste sve stigli da završite na vreme.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Bitno da nađete više vremena za ljubav. Ako se bolje organizujete, više ćete vremena imati za voljenu osobu. Ne dozvolite da vas neko opterećuje i da vam pravi pritisak na poslu. Budite odgovorniji.

Strelac

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za sebe, za ljubav, za privatni život. Pravite kompromise danas. Ne dozvolite da se partner oseća zapostavljeno.

Jarac

Recite partneru koliko vam je bitno da imate harmoničan odnos. Birajte za vezu neku osobu koja je strastvena i zabavna ako ste slobodni. Ne nervirajte se previše zbog problema na poslu, nego se organizujte bolje.

Vodolija

Možete da dobijete dosta komplimenata od drugih ljudi. Imate višak energije i blistate. Slobodni, moguć je flert sa osobom koju znate već duže vreme. Budite skloni saradnji.

PROČITAJTE JOŠ

ODMAH JE POTRAŽITE: Ima veće količine GVOŽĐA od spanaća i sadrži više VITAMINA C od limuna i pomorandže zajedno (FOTO)

Ribe

Najbitnije je da uklopite svoje obaveze kod kuće sa poslom. Partner može da bude pomalo napet jer ne stižete da provedete kvalitetno vreme zajedno. Dajte sve od sebe da biste završili obaveze u roku i da biste imali više vremena za sebe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/mondo.rs)