DNEVNI HOROSKOP za 21. novembar 2020. (ASTRO)

tigar

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 21. novembar!

Ovan

Družite se više sa dragim ljudima. Ne zapostavljajte bitne osobe u svom životu iako ste pod stresom. Nađite način da odradite sve obaveze na vreme. Organizujte se bolje.

Bik

Nove ideje možete da ostvarite jako lako. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Potrudite se da provedete više vremena sa porodicom, bez obzira na posao.

Blizanci

Imate dosta obaveza. Potrudite se da budete bolje organizovani jer ste prilično rasejani. Ne nervirajte se previše ako ne možete da promenite neke stvari, nego završite šta možete uz pomoć drugih ljudi.

Rak

Platite račune na vreme. Veoma ste napeti. Potrudite se da ugodite sebi i da se posvetite partneru. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Lav

Pravite kompromise sa drugim ljudima. Nije lako da dođete do zajedničkog rešenja, ali bi bilo dobro da pokušate. Veoma ste romantični. Ako ste u vezi, pokažite partneru koliko vam je stalo.

Devica

Bilo bi dobro da prestanete da sabotirate sami sebe. Organizujte se bolje i izađite iz haosa u kom ste trenutno. Potrudite se da budete temeljni na radnom mestu.

Vaga

Bavite se sportom. Imate višak energije. Prilično ste poletni i dobro raspoloženi za razliku od drugih, pa možete lako da motivišete saradnike.

Škorpija

Dajte sve od sebe da se potrudite da provedete više vremena sa porodicom. Prilično ste neraspoloženi i ne osećate se dobro. Moguć je pad energije i sporiji ste nego inače. Bićete bolje popodne.

Strelac

Veoma se dobro osećate. Razmislite šta možete da uradite povodom posla da ne biste zaostajali za drugima, jer ste prilično ‘razapeti’ između obaveza i privatnog života. Moguć je kraći put, ukoliko imate priliku iskoristite ga.

Jarac

Moguć je priliv novca, ali ne bi bilo dobro da baš sve potrošite. Najbolje bi bilo da se usredsredite na štednju. Neka ženska osoba može da vam saopšti dobre vesti u vezi sa poslom. Poslovna prilika treba da se iskoristi.

Vodolija

Usmereni ste na sebe i to je najbitnije. Potrudite se da se fokusirate na svoje obaveze, pa tek onda na druge ljude. Ne započinjite više stvari odjednom jer ćete da napravite sebi bespotreban pritisak.

Ribe

Odličan je dan za završavanje obaveza. Najbolje bi bilo da pitate prijatelje za pomoć, sigurno će da vam izađu u susret. Potrudite se da se fokusirate na ono što vam ide teže, ali ne odlažite ništa za neki drugi dan.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)

Be the first to comment on "DNEVNI HOROSKOP za 21. novembar 2020. (ASTRO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*