DNEVNI HOROSKOP za 21. jun 2020. (ASTRO)

avion

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate potrebu za odmorom. Ne želite da se nervirate previše oko posla i porodičnih problema.

Veoma ste iscrpljeni.

Bik

Komunikativniji ste nego inače. Lako dolazite do dogovora sa kolegama. Pokušajte da isplanirate neki kraći put, to će da Vam prija.

Blizanci

Veoma ste napeti, ali će situacija da bude mnogo bolja popodne. Pokušajte da budete produktivni na poslu. Moguć je veći priliv novca.

Rak

Preosetljivi ste. Ne nervirajte se zbog tuđih problema. Posvetite se svojim obavezama i ne obraćajte pažnju previše na druge ljude, držite se svog plana.

Lav

Imate povećanu potrebu za odmorom. Iscrpljeni ste. Danas pokušajte da završite sve obaveze koje niste stigli prethodnih dana.

Devica

Provedite više vremena sa prijateljima, idealan je dan za druženje. Imate dosta ideja, a bliski ljudi mogu da Vam pomognu da ih ostvarite. Odlično ste raspoloženi. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Vaga

Mogućnost za neko putovanje postoji, ali treba da razmislite da li imate vremena od svih obaveza koje Vas čekaju. Imate potrebu da se relaksirate. Izdvojite više vremena za porodicu i prijatelje.

Škorpija

Strastveniji ste nego inače. Potrudite se da budete iskreni prema partneru i recite mu šta želite i šta Vam smeta. Izbegavajte veću kupovinu, štedite novac.

Strelac

Pravite kompromise. Ne dozvolite sebi da se iznervirate zbog toga što partner ne obraća pažnju na Vaša osećanja. Porazgovarajte o svemu što Vas muči. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu, ali to može da bude samo površno poznanstvo.

Jarac

Romantični ste. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, potrudite se da se usredsredite na partnera ili na neke nove kontakte. Dan je idealan za ljubav. Potrebno je da napravite kompromis sa kolegama da biste imali uspešan dan na poslu.

Vodolija

Kreativni ste. Potrudite se da se usredsredite na bavljenje sportom, hobijem ili makar šetajte. Veoma ste pozitivni i posvećeni partneru. Ako ste slobodni, moguć je početak neke veze.

Ribe

Preosetljivi ste. Ne podnosite kritiku na poslu i najbolje bi bilo da je ne shvatate lično. Provedite više vremena sa porodicom ili partnerom, pa ćete sigurno da se osećate bolje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)