DNEVNI HOROSKOP za 20. septembar 2020. (ASTRO)

auto

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 20. septembar!

Ovan

Odradite malo brže obaveze koje su vezane za posao. Ne zapostavljajte privatni život, jer je bitno da se opustite. Nemojte da ugrožavate svoje zdravlje zbog posla.

Bik

Izvesni su iznenadni troškovi. Odličan je dan za završavanje svih obaveza koje imate. Bićete manje napeti, a i lako ćete da dođete do razrešenja problema na poslu.

Blizanci

Sjajan je dan za ljubav, obradujte partnera poklonom ili iznenađenjem. Slobodni, raspoloženi ste za promenu. Najradije biste proveli neko vreme sa prijateljima.

Rak

Imate dosta novih ideja. Fokusirani ste, lako realizujete sve što ste zamislili. Budite uporni i ne dozvolite da vas neko ometa. Pomalo ste preosetljivi na kritiku.

Lav

Zauzeti, posvetite više pažnje voljenoj osobi. Poradite na komunikaciji. Slobodni, nemojte imati previše poverenja u druge, zadržite neko mišljenje za sebe. Budite diskretniji.

Devica

Komunikativniji ste više nego obično. Napeti ste zbog toga što neke stvari na poslu ne idu kako ste zamislili. Važno je da platite sve račune na vreme, budite odgovorniji.

Vaga

Sjajni su aspekti danas za dogovore, ali i za nove početke u svim oblastima. Dajte sve od sebe da udovoljite partneru. Na poslu će sve da bude idealno.

Škorpija

Iskoriste ovaj dan za neki kraći put. Posvetite se poslu. Sporije će vam ići sve nego inače, pa budite strpljivi i uporni.

Strelac

Danas bi trebalo da se bavite nekom aktivnošću, sportom. Nemojte biti pasivni i lenji. Potrudite se da vreme provedete sa prijateljima.

Jarac

Posvećeni ste poslu. Dajte sve od sebe da odredite posao najbolje što možete. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vodolija

Moguć je kraći put, iskoristite priliku ako je imate. Otvoreni ste za nove ideje i usavršavanje. Nemate fokus za posao.

Ribe

Odlično se osećate danas. Energični ste. Dajte sve od sebe da udovoljite partneru. Slobodni, veoma ste pozitivni i prijaju vam nova poznanstva.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)