DNEVNI HOROSKOP za 20. oktobar 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 20. oktobar!

Ovan

Veoma ste pozitivni i dobro se osećate. Moguć je kraći put, pa ako imate priliku iskoristite je. Dajte sve od sebe da odradite obaveze iako nemate fokus.

Bik

Obavezna je štednja. Ne nervirajte se jer ne stižete sve na vreme da uradite. Platite račune na vreme, budite odgovorniji.

Blizanci

Sarađujte sa drugima. Bićete zadovoljniji ako posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

Rak

Imate dosta obaveza, ne znate šta prvo da odradite. Budite fokusirani i odredite prioritete. Najbolja saradnja će da bude sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje.

Lav

Odlično ste raspoloženi. Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mesta ili zemlje. Imate višak energije, pa bi bilo dobro da je utrošite u rad, a ne samo da se zabavljate.

Devica

Preosetljivi ste. Najradije biste izbegli sve obaveze koje imate. Ipak, odradite šta morate i posvetite više vremena porodici.

Vaga

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Moguć je kraći put. Saradnja sa drugima može da bude odlična, samo je bitno da postavite ciljeve kako treba.

Škorpija

Moguć je priliv novca. Sve će na poslu da ide kako ste isplanirali. Dobro se osećate i imate motivaciju za rad.

Strelac

Posvetite više vremena svojim potrebama, a ne zapostavljajte bliske ljude. Najradije biste negde putovali i frustrira vas što trenutno imate dosta obaveza i nemate vremena. Pomalo ste rasejani, ali ne dozvolite da se to odrazi na posao.

Jarac

Ne osećate se baš najbolje danas. Nemate dovoljno volje za rad. Potrudite se da završite započete obaveze, a ne da započinjete nove.

Vodolija

Pozitivniji ste nego inače. Nemate previše vremena za sve što treba da uradite, ali se ubrzajte. Prijatelji mogu da vam daju dobar savet u vezi sa poslom.

Ribe

Odlično ste organizovani. Sve vam ide od ruke. Samo bi trebalo da pripazite da ne preuzmete na sebe više obaveza nego što stvarno možete da postignete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)