DNEVNI HOROSKOP za 20. mart 2020. (ASTRO)

šetnja

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 20. mart 2020. godine.

Ovan

Recite partneru koje promene koje želite u vezi. Dogovor je sigurno moguć. Nemojte da otaljavate obaveze.

Bik

Partner je komunikativan i nemate nikakve probleme u vezi. Danas bi da se odmarate, niste raspoloženi za rad. Ako imate nešto što je neodložno, odradite to.

Blizanci

Sve ide kako treba u vezi, ali je bitno da Vam nije dosadno. Posvetite više vremena porodici. Nemate motivaciju za rad, ali budite kreativni i smislite kako da Vam ne bude dosadno.

Rak

Nemate nikakve probleme sa partnerom danas, samo uživajte. Veoma ste strastveni. Danas nije dobar dan za promene na poslu, a štednja je obavezna.

Lav

Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno energije da se posvetite partneru. Potrebna Vam je motivacija. Preosetljivi ste. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći.

Devica

Zauzeti, romantični ste. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Ne morate da kažete kolegama što mislite, zadržite nešto za sebe.

Vaga

Potrudite se da se usredsredite na prioritete. Dobro ste raspoloženi. Imate višak energije, pa ne bi bilo loše da se bavite nekim sportom.

Škorpija

Danas nemate fokus, pa odradite samo ono što je neodložno. Niste dobro raspoloženi. Ne obraćajte previše pažnje na kritike drugih ljudi.

Strelac

Danas Vam odgovara boravak kod kuće. Nije Vam do veze ni do flerta. Fokusirajte se na posao. Lako ćete moći da se dogovorite sa kolegama oko svega.

Jarac

Komunikacija sa partnerom može da bude bolja, a velika Vam je podrška u svemu. Moguć je priliv novca. Razmislite o usavršavanju, bitno je da Vam ne bude dosadno.

Vodolija

Potrudite se da održite stabilnost u vezi. Veoma ste napeti i to svi oko Vas primećuju. Posvetite više vremena sebi i svojim potrebama.

Ribe

Svi Vam izlaze u susret i lako možete da završite sve poslove koje imate, uz pomoć drugih ljudi. Odmarajte se više. Moguća je nervoza.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/mondo.rs)