DNEVNI HOROSKOP za 19. septembar 2020. (ASTRO)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 19. septembar!

Ovan

Imate dosta planova, ali Vam je potrebna pomoć drugih ljudi u svemu. Pitajte neke bliske prijatelje za savet. Ne budite tvrdoglavi što se tiče ljubavi, nego saslušajte voljenu osobu. Romantični ste, ako ste slobodni.

Bik

Napeti ste zbog previše obaveza. Razmislite kako da sve izbalansirate. Popričajte sa kolegama o svemu što Vam ne odgovara na poslu, pa ćete lako da nađete zajedničko rešenje.

Blizanci

Odlično se osećate. Pozitivniji ste nego inače. Nemate fokus, pa bi trebalo da napravite bolju organizaciju rada da ne biste neke stvari zaboravili da završite. Nije dobar dan za započinjanje novih stvari.

Rak

Neke osobe koje vam nisu bliske mogu da vas izbace iz takta. Ne uključujte emocije u posao, jer to nije dobro za vas danas. Držite se rasporeda koji ste već napravili.

Lav

Jako je bitno da budete staloženi i da se dobro organizujete. Jedino tako možete da sve završite kad je to neophodno. Neke stvari se dešavaju mnogo brže nego što ste zamislili.

Devica

Idealan je dan za neke nove početke i planove. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i lako ćete da završite sve što ste isplanirali. Odlično se osećate i možete da dobijete pohvale za rad.

Vaga

Nemojte trošiti energiju na ljude koji vam ne prijaju. Odličan je dan za akciju. Posvetite više vremena razvoju svog poslovanja, ne morate uvek da radite samo šta vam drugi kažu.

Škorpija

Partneru treba da posvetite više pažnje. Slobodni, ne želite da menjate svoj status. Odličan dan za završavanje obaveza, posvetite se poslu i držite se svog rasporeda. Bitno je da budete fokusirani.

Strelac

Ne morate svakom da kažete u lice šta mislite. Ne brzajte na poslu, možete da napravite neke greške. Napravite kompromis sa kolegama u vezi sa saradnjom.

Jarac

Fokusirajte se malo više. Saradnja je važna, ali je bitno i da vam bude zanimljivo na poslu. Imate utisak da možete lako da odradite svaki zadatak koji imate, a osećaj vas ne vara.

Vodolija

Sve ide kako ste zamislili. Biće dobra odluka da se posvetite ljubavnom životu, ne samo poslu. Veoma ste kreativni.

Ribe

Iznenadni troškovi mogu da vas poremete, ali se potrudite da budete racionalniji što se tiče novca. Saradnici mogu da vas izbace iz takta, ali ne dozvolite da vas poremete stavovi drugih ljudi. Radite najbolje što možete. Energičniji ste nego inače.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)