DNEVNI HOROSKOP za 19. januar 2021. (ASTRO)

konj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 19. januar!

Ovan

Moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim emocijama. Partner vas iskreno podržava u poslu.

Bik

Delujete vrlo ambiciozno pred drugima. Postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu. Spremni ste na svaku vrstu ljubavnog kompromisa

Blizanci

Nemate vremena za površne susrete i nije vam danas do “praznih razgovora”. Prijaće vam nečija pažnja.

Rak

Mogući su različiti pregovori oko posla. Postoje svakakvi komentari drugih na vaš rad, ali ne obraćajte pažnju. Bitno je da ostvarite šta ste zacrtali.

Lav

Partner deluje inspirativno, jako vam je lepo kad ste zajedno. Slobodni, romantični ste. Uskladite se sa nekom osobom koja vam se dopada da se vidite.

Devica

Posvetite se više nekim planovima koje imate odavno. Ne dozvolite da drugi ljudi smetaju na poslu. Dajte svoj maksimum.

Vaga

Bitno je da se rasteretite od dodatnih obaveza. Nemate dovoljno energije da se angažujete na više poslova odjednom. Prihvatite kritike koje vam upućuju bliski saradnici.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Želite da sve rešite vrlo brzo, a nikako ne ide lako. Partner ili prijatelji mogu da budu velika podrška.

Strelac

Napravite distancu u odnosu na neke osobe koje vam ne prijaju. Oslonite se na intuiciju, dobar osećaj je najbitniji u svemu. Moguć je napredak na poslu.

Jarac

Imate dobar predosećaj i uspeh je blizu. Najviše može da vas učini srećnim finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Imate dobre poslovne procene.

Vodolija

Lako ostvarujete sve svoje planove. Ne dozvoljavate da neko bude uspešniji od vas. Budite otvoreni za nove poslovne prilike od strane kolega.

PROČITAJTE JOŠ

NARODNI OBIČAJI NA BOGOJAVLJANJE: Sve neudate devojke treba da umese POSEBNO TESTO i u njega sakriju VAŽNU STVAR, jer to otkriva KO IM JE SUĐEN

Ribe

Potrudite se da uspešno sprovedete planove u delo. Važno je da pored sebe imate dobre saradnike sa kojima nije teško raditi. Ne pokušavajte da ostanete da radite sa osobama koje vam ne odgovaraju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)