DNEVNI HOROSKOP za 18. oktobar 2020. (ASTRO)

astrologija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 18. oktobar!

Ovan

Pronađite način da brže upijate informacije iz okoline. Ako ste student ili radite negde gde morate da se usavršavate budite skloni saradnji. Štednja je obavezna danas.

Bik

Budite otvoreni za novu ljubavnu priču, iako biste radije neku avanturu. Zauzeti, ne treba da se nervirate oko ljubavi, nego posvetite više pažnje partneru. Budite otvoreni za saradnju sa drugima, iako vam možda nije baš idealan dan

Blizanci

Na poslu može da dođe do problema u komunikaciji sa drugima. Pod stresom ste jer sve nije kako ste isplanirali. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Rak

Veoma ste strastveni. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili. Potrudite se da budete kreativniji i da nađete neko novo rešenje za postojeći problem.

Lav

Nervira vas neka bliska ženska osoba iz porodice ili je to neki prijatelj. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete previše time šta drugi ljudi misle, ma koliko vam to bilo teško. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje imate.

Devica

Lako dolazite do dogovora sa drugim ljudima. Ništa vam ne pada teško na poslu i svi to cene. Opušteni ste i dobro raspoloženi danas. Vreme je za sređivanje dokumentacije.

Vaga

Imate dosta posla. Ne opterećujte se previše obavezama. Pod stresom ste jer mislite da možete mnogo više da napredujete nego do sada.

Škorpija

Brinite više o sebi. Ne opterećujte se poslom nego dajte sve od sebe da odradite samo ono što je prioritet. Napravite kompromis sa kolegama oko obaveza.

Strelac

Danas je dan za završavanje započetih obaveza. Ne započinjite neke nove projekte jer aspekti nisu idealni za to. Izdvojite više vremena za odmor i uživanje.

Jarac

Ne razmišljajte previše kako da odradite sve što treba nego se prvo dobro organizujte. Pomalo ste haotični i to primećuju drugi ljudi. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Vodolija

Dajte svoj maksimum na poslu. Nije dobar dan za nove poslovne poduhvate. Držite se onog što ste započeli i završite sve na vreme.

Ribe

Otvoreni ste za nove poslovne prilike. Moguća je saradnja sa nekim ljudima koji nisu iz vašeg mesta. Pozitivniji ste nego inače i imate motivaciju za rad.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)