DNEVNI HOROSKOP za 17. januar 2021. (ASTRO)

astro

Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 17. januar!

Ovan

Mogući su problemi u odnosu sa partnerom jer ste napeti zbog posla. Ne zanemarujte tuđa osećanja. Slobodni, ne nervirajte se zbog previše posla. Brzo završavajte obaveze da ne biste imali problem.

Bik

Bićete spremni da napravite prvi korak da biste ostvarili ljubav koju želite. Povoljan dan za kreativnost i sport. Vreme je da malo više brinete o sebi, a da malo manje mislite o poslu. Neophodan vam je odmor

Blizanci

Imaćete prevelika očekivanja, zbog čega se lako možete razočarati ili potceniti prilike koje imate. Povoljan je period za one koji se bave kreativnim zanimanjima.

PROČITAJTE JOŠ

POSLE 400 GODINA DESIO SE FENOMEN: Jedan horoskopski znak će imati najviše sreće u 2021 – ZAPAMTITE OVAJ DATUM

Rak

Ljubavni život vam stvara nezadovoljstvo jer partner ne pokazuje svoja osećanja. Ako ste slobodni, nemate dovoljno prilika za neku novu ljubavnu priču. Možete da napredujete na poslu.

Lav

Partner može da vam priredi neko iznenađenje. Romantičniji ste nego inače. Moguće su promene na poslu.

Devica

Imate nerealna očekivanja od partnera. Budite realniji da biste bili zadovoljni. Osetljivi ste na kritiku, pa ne obraćajte previše pažnje na to što drugi kažu.

Vaga

Imate problem da uspostavite stabilnost na poslu. Niste sigurni u sebe. Možda bi trebalo da se manje opterećujete. Obratite više pažnje na privatni život.

maska

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Postoji šansa da sretnete nekog ko će da vam se dopadne, ali ne treba da brzate sa odlukama o tome. Ako ste u vezi, posvetite se više partneru. Ako budete imali mogućnost za poslovno putovanje treba da iskoristite šansu.

Strelac

Nalazite se u periodu promene u odnosima, zbog čega možda nemate stabilan ljubavni život. Nema promena na poslu, pa je vreme da se posvetite voljenoj osobi. Pozitivni ste.

Jarac

Ako ste u vezi, imaćete probleme, ne ulazite u rasprave. Slobodni, ne želite promene. Budite koncentrisani na obaveze i bitno je da sve odradite temeljno. Karijera vam je trenutno bitnija od svega.

Vodolija

Imaćete i previše prilika za uživanje, što treba da iskoristite. Imaćete brojne ideje u vezi s poslom. Pokušajte da ih ostvarite uz pomoć drugih ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

Idealne države za svaki horoskopski znak: Ribama Japan, Škorpijama Nemačka (ASTRO)

Ribe

Može da se desi da vas neke nepredviđene okolnosti opterete. Ne odgovaraju vam neke stvari na poslu, ali morate da kažete šta vam tačno smeta da biste uz pomoć drugih to rešili. Bićete zadovoljni rezultatima na kraju dana.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)