DNEVNI HOROSKOP za 16. mart 2020. (ASTRO)

trešnja

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Najbitnije je da završite sve obaveze na vreme. Nemate motivaciju za rad. Ne budite previše emotivni na poslu.

Bik

Imate dosta obaveza. Možda je bolje da nešto ostavite za neki drugi dan. Nemojte da ulazite u rasprave sa partnerom.

Blizanci

Nemojte da zapostavljate partnera zbog posla, bilo bi dobro da izdvojite vreme za ljubav. Romantični ste. Private kompromis sa kolegama.

Rak

Možete da očekujete pomoć neke ženske osobe na poslu. Ne bi bilo loše da poslušate savet kolega. Budite posvećeni i organizujte se bolje.

Lav

Zauzeti, bilo bi dobro da idete na neko putovanje sa partnerom. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Strastveni ste. Kreativnost iskoristite za napredak na poslu.

Devica

Morate da pazite na rokove. Bilo bi dobro da se potrudite da završite obaveze koje imate. Veoma ste napeti zbog privatnih problema, ali ćete biti bolje do kraja dana.

Vaga

Probudite strast u vezi. Pokušajte da uradite nešto za dragu osobu, promene su neophodne. Budite pažljiviji i temeljni da biste izbegli greške na poslu.

Škorpija

Izbegavajte nagle odluke u vezi sa poslom. Moguć je priliv novca, bićete zadovoljni. Moguć je problem sa varenjem.

Strelac

Sve zavisi od Vas, ne možete da se oslonite na nekog drugog. Budite odgovorniji na poslu. Rasejani ste, ali postavite prioritete da bi Vas drugi ozbiljno shvatili.

Jarac

Možda ste previše posvećeni poslu, pa Vam nije do romantike. Organizujte se bolje da biste imali slobodno vreme. Budite odgovorni na poslu.

Vodolija

Odlično se osećate u vezi. Prijaće Vam kontakti sa prijateljima. Ovo je jedan od uspešnijih dana za Vas.

Ribe

Rasuta Vam je pažnja i jako Vam je teško da se fokusirate na rad. Potrudite se koliko možete da biste sve uradili kako treba. Osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos može da Vam kaže da želi nešto više od toga.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo.rs)