DNEVNI HOROSKOP za 16. avgust 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 16. avgust

Ovan

Bolje je da budete strpljivi sa kolegama da ne bi došlo do nekih problema.

Ako ste u vezi, možete da očekujete dobar dan tokom kog ćete da uživate sa voljenom osobom. Slobodni, skloni ste flertu.

Bik

Pod pritiskom ste zbog posla. Nikako da nađete neki način da ostvarite stabilnost. Bitno je da dođete do kompromisa sa saradnicima. Komunikacija mora da se poboljša.

Blizanci

Moguć je susret sa osobom koja može da pokaže naklonost prema vama. Ne brinite previše kakav ćete utisak da ostavite nego budite prirodni. Dajte sve od sebe da se fokusirate na dobre stvari u vezi. Budite romantični.

Rak

Nije dobar dan za neke promene na poslu. Moguće su neke komplikacije. Nesigurni ste u sebe i ne ide vam sve lako kako ste planirali. Teško sklapate nova poznanstva sa drugima, radije biste da budete više sami.

Lav

Moguća su bitna dešavanja i promene na poslu. Slobodni, niste sigurni šta možete da očekujete od osobe koja vam se dopada. Dajte sve od sebe da održite stabilnost veze, ako ste zauzeti.

Devica

Postoji opcija za napredovanje na poslu, ali treba da razmislite o usavršavanju. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je baš vaš tip. Zauzeti, ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla.

Vaga

Ako se bavite privatnim poslom, nema nikakvih problema, moguć je napredak. Zatvoreni ste i veza može zbog toga da nazaduje. Ne nervirajte se previše, ako ste slobodni, jer preko posla sledi neko poznanstvo iz kog može da nastane nešto više.

Škorpija

Mogući su manji problemi na radnom mestu. Posvetite više vremena problemima na poslu da biste sve rešili. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koja vam se dopada duže vreme.

Strelac

Štednja je obavezna danas. Ne nervirajte se previše zbog stanja na poslu nego dajte sve od sebe da se fokusirate. Neka ženska osoba može da vas iznervira i da vam napravi problem, ne reagujte na provokaciju.

Jarac

Nema nekih većih promena i dan je odličan za dogovore sa kolegama. Moguća su nova poznanstva. Izvesni su nesporazumi u vezi.

Vodolija

Dosta toga vas opterećuje i ne možete da budete tolerantni. Pod stresom ste zbog obaveza. Pokušajte da se bolje organizujete da biste stigli da postignete sve na vreme.

Ribe

Zabrinuti ste za svoj posao i možda ćete da imate neke probleme. Potrebna vam je pomoć drugih ljudi da biste sve postigli da odradite. Veoma ste romantični i danas je dan za ljubav, pa posvetite više pažnje partneru ili pokušajte da ostvarite kontakt sa nekom osobom koja vas odavno zanima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)