DNEVNI HOROSKOP za 15. septembar 2017. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

POSAO

Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz kao otrežnjenje ili dobru poslovnu lekciju.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi delujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano.

ZDRAVLJE

Nesanica.

[adsenseyu5]

BIK

POSAO

Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. To vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh

LJUBAV

U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje vam se ne dopadaju.

ZDRAVLJE

Prolazna napetost…

GOVOR RADOŠA BAJIĆA NA SMOKIJEVOJ KOMEMORACIJI RASPLAKAO SVE: Kome ćemo se diviti u brlogu rijalitija, silikona, gde se tetovaža ceni više od znanja? (INFO)

Blizanci

POSAO

Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima.

LJUBAV

Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima. Budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban ljubavni tretman kakav i zaslužuje.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija…

HRVATSKA LEGENDA HVALI SRBE: Neverovatno je kako se šetaju i bez Tea, Bjelice, Kalinića…. (INFO)

Rak

POSAO

Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do vas još uvek dopiru neodređeni komentari ili nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira. Sačuvajte prisebnost pred jednom uticajnom osobom.

LJUBAV

Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.

ZDRAVLJE

Nađite način da se opustite.

[adsenseyu1]

Lav

POSAO

Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje. Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte .

LJUBAV

Sačuvajte samokontrolu. Bolje je da ne provocirate svog partnera. Stvari iznenada mogu i da izmaknu kontroli.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Devica

POSAO

Neko vas zavarava pogrešnom pričom i zato nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vašu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate.

LJUBAV

Nedostaje vam emotivna podrška. Potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Opustite se u društvu onih koje volite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Stefan Jovanović je seo u kafić, a onda se posle 120 dana probudio u bolničkom krevetu, skoro slep, u pelenama (FOTO)

Vaga

POSAO

Uspeh u vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja. Postoje različiti faktori koji trenutno kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada preterani ponos.

LJUBAV

Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju za prevazilaženjem raznih nesporazuma.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate

BAJKERI SU POČELI NEŠTO DOBACIVATI, A ONDA SU SE KAMIONETI ZAUSTAVILI: Minut kasnije jako su zažalili zbog toga! (VIDEO)

Škorpija

POSAO

Potrebne su vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist.

LJUBAV

Delujete uznemireno. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava svojim preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato može da ima i svoju cenu.

ZDRAVLJE

Odlično.

[adsenseyu4]

Strelac

POSAO

Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Izbegavajte rivalske odnose i upotrebite zaobilazni način da ostvarite
svoje poslovne ciljeve.

LJUBAV

Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje samo nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno za bolje razumevanje i deluje lekovito na oboje.

ZDRAVLJE

Nervozni ste…

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Delujete nezainteresovano za određene teme koje pokreću vaši saradnici, ali ostajete uskraćeni za širu podršku. Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje.

LJUBAV

Ponekad umete da preterujete u svojim impresijama ili sa izlivom emocija. Nemojte ishitreno davati velika obećanja. Dobro procenite svoje mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POBEDNIČKI INTERVJU za 2017. GODINU: Srđan ‘ISPRESKAKAO’ Staniju u jutarnjem programu (VIDEO)

Vodolija

POSAO

Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Neko vam daje do znanja da neće imati previše razumevanja za vaše
propuste.

LJUBAV

Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju i svojim potrebama pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

BILA JE VODITELJKA EMISIJE “48 SATI SVADBA”: Nestala je sa malih ekrana, a sada je sigurno NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

Ribe

POSAO

Nova neprijatnost ili sukob sa određenim saradnicima, nateraće vas da većinu stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se suviše ne zanosite popularnim temama.

LJUBAV

U emotivnim odnosima nemojte podcenjivati nečiju ulogu ili precenjivati lične mogućnosti. Partner ne pokazuje veliko interesovanje za vaše planove, ali vi ne odustajete lako od svojih namera.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:Besnopile.rs)

[adsenseyu2]