DNEVNI HOROSKOP za 13. jul 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 13. jul.

Ovan

Uvažite neke sugestije koje su važne za posao. Distancirajte se od kolega kojima ne možete da se poverite.

Razmislite kako da poboljšate svoj učinak danas.

Bik

Ne idealizujte partnera ili osobu koja Vam se dopada. Budite realniji da ne biste bili povređeni. Potrudite se da se fokusirate na obaveze i uradite sve na vreme.

Blizanci

Nijedna sitnica ne može da vam promakne. Posvećeni ste sebi, ali nemate dovoljno energije da radite previše. Pomalo ste rasejani i nemate motivaciju za rad.

Rak

Mogući su poslovni dogovori koji će biti zadovoljavajući za Vas. Smislite neki dodatni posao ili alternativu ako Vam ipak nešto ne bude odgovaralo na radnom mestu. Partneru pokažite više razumevanja i ljubavi. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko prijatelja.

Lav

Suočavate se sa komplikovanim poslovnim zadacima. Nije Vam lako, ali izlazite na kraj sa pritiskom. Nađite više vremena za odmor jer Vam je neophodan.

Devica

Problemi sa posla mogu da se odraze na privatni život, ali ne bi trebalo to da dozvolite. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Imate dosta planova za usavršavanje, pa je sada vreme da neki od njih sprovedete u delo.

Vaga

Kolege se slažu sa Vama i odlična je saradnja danas. Bitno je da održite stabilnu situaciju. Izbegavajte povećane troškove i prištedite novac.

Škorpija

Partner će uspeti da izađe u susret vašim željama. Imajte malo više strpljenja i sve će da će da bude kako treba. Pravite kompromis sa kolegama.

Strelac

Raspitajte se o detaljima vezano za poslovnu priliku koja Vam se nudi. Kolege odlično sarađuju sa Vama i veoma ste zadovoljni kako se stvari odigravaju. Neka ženska osoba može da Vam bude od pomoći.

Jarac

Na emotivnom planu su moguće manje promene. Kažite partneru sve što Vam ne odgovara, da biste poboljšali odnos. Ako ste slobodni, potrebna Vam je staložena osoba koja će da Vam drži pažnju.

Vodolija

Potražite pomoć kolega sa autoritetom. Usredsredite se na planove koje imate odavno i počnite sa ostvarivanjem istih. Budite temeljni na poslu.

Ribe

Partner daje sve od sebe da Vas podrži u svemu što radite. Komunikativni ste i moguća su nova poznanstva. Dobro se osećate i možete da posetite rodbinu ili prijatelje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)