DNEVNI HOROSKOP za 13. avgust 2020. (ASTRO)

cveće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 13. avgust

Ovan

Nisu svi ljudi oko vas baš iskreni, pa pripazite kome se poveravate. Veoma ste komunikativni danas i dobro raspoloženi.

Moguć je neki kraći put, pa iskoristite priliku ako vam se pruži.

Bik

Moguć je priliv novca. Sve što budete radili danas će ići baš lako. Potrudite se da budete pozitivni ma koliko da ste umorni i neraspoloženi.

Blizanci

Veoma ste emotivni. Ako ste u vezi, budite otvoreni prema partneru što se tiče osećanja. Ako ste slobodni, neka osoba koju duže vreme znate može da vam se udvara. Dan je idealan za romantiku.

Rak

Prihvatate nove poslovne obaveze koje niste imali prilike da radite. Saradnici sa kojima niste pre radili mogu da ipak budu od pomoći. Budite istrajni i trud će da se isplati.

Lav

Očekujte nepovoljne vesti što se tiče posla. Bitno je da ne brzate sa nekim odlukama jer to može da bude pogrešno. Ne budite previše uporni u vezi da izgurate neke svoje ideje, nego pravite kompromis.

Devica

Ne želite ništa da menjate na poslu. Očekujte neki razgovor sa nadređenim koji neće baš da bude povoljan za vas. Pokušajte da se dogovorite oko bilo čega, ali imajte na umu da niste savršeni i da nekad treba da prihvatite kritiku.

Vaga

Nije vam lako što se tiče novca. Ne rasipajte veće sume na stvari koje vam nisu baš neophodne, kao što su odeća ili tehnika. Oraspoložite se tako što ćete da se prošetate, da provedete više vremena u prirodi ili ćete da se bavite sportom.

Škorpija

Ne želite da se ubeđujete sa drugima što se tiče vaših stavova. Lakše vam je da radite po svom i da nikom ne polažete račune. Danas je dan kada treba da budete staloženi i tolerantniji.

Strelac

Moguća je promena na poslu. Ipak, tako vam odgovara jer vam je već neko vreme monotono na poslu. Moguće su neke nove saradnje koje treba da prihvatite oberučke jer možete dosta da naučite od drugih.

Jarac

Iako niste romantični, očekujte susret koji može da bude veoma bitan. Može da se vrati neka osoba do koje vam je bilo stalo, ali razmislite da li je to dobro za vas. Zauzeti, sve je idealno, samo je bitno da se organizujete makar da iskoristite neki slobodan dan ili vikend za put.

Vodolija

Brinete se oko stvari iz prošlosti. Prilično ste opterećeni poslom i nije vam lako da sve postignete. Potrudite se da date svoj maksimum i bićete zadovoljni na kraju dana.

Ribe

Nedostaje vam fokus na poslu. Niste posvećeni previše svemu što radite jer niste motivisani. To lako može da se promeni ako postavite neki cilj za današnji dan i ostvarite ga.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

( Dnevne.rs(Mondo.rs)