DNEVNI HOROSKOP za 13.04.

cveće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas ste vredni, odgovorni i sve radite na vreme.

Ne budite previše zahtevni prema sebi. Moguća je glavobolja

Bik

Udovoljite partneru da ne bi došlo do rasprava. Održite stabilnost u vezi. Budite iskreni prema drugima.

Blizanci

Nervirate se oko posla i priliva novca. Ne ide Vam ništa od ruke i veoma ste usporeni. Izbegavajte pozajmljivanje novca drugima.

Rak

Danas je dan za uživanje, imate želju da uplovite u neku stabilnu vezu. Dobro se osećate povodom dešavanja u ljubavnom životu. Sve ide kako ste zamislili.

Lav

Moguć je napredak. Bitno je samo da se uozbiljite, da sve radite kako Vam nadređeni kaže. Sjajno se osećate danas.

Devica

Strastveni ste. Mesec jača sklonost ka flertu jer je u polju strasti. Odlično se osećate i posvetite više pažnje partneru.

Vaga

Brinete se previše za bliske ljude. Pomozite porodici koliko ste u mogućnosti. Moguće je nezadovoljstvo na poslu, ali uvedite neke nove promene da bi sve bilo bolje.

Škorpija

Umorni ste od previše posla i pomalo ste pod stresom. Lako donosite odluke koje dugo stoje na čekanju. Sporazumevate se sa svima neočekivano dobro, iako niste raspoloženi.

Strelac

Priliv novca je siguran. Odlično se osećate i sve Vam ide od ruke na poslu. Konačno se sav trud isplatio i ne morate da preterujete sa poslom.

Jarac

Posvetite se sebi. Dobro se osećate. Moguća je glavobolja zbog previše obaveza.

Vodolija

Razmislite kako se ponašate prema nekoj osobi koja se dosta trudi oko Vas. Ne odbijajte pažnju. Niste orni za rad, samo završite sve što morate, što je prioritet.

Ribe

Nedostaju Vam prijatelji i druženje. Imate dosta planova za danas, ali budite umereni sa ciljevima. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)