DNEVNI HOROSKOP za 12. septembar 2017. (ASTRO)

ASTRO

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Evo šta su vam pripremile zvezde za današnji dan.

OVAN

Posao

Ukoliko ste nezaposleni sledi vam ozbiljno potpisivanje ugovora. Neke događaje niste mogli izbeći kao ovakav tretman na polju posla.

Ljubav

Ne marite šta partner misli i šta je u stanju konkretno da uradi ukoliko ne bude emocija obostrana. Ne plašite se većih promena.

Zdravlje

Potreban vam je sistematski pregled.

[adsenseyu5]

BIK

Posao

Volite jaču borbu sa nekim za koga smatrate da je vaš veliki konkurent ovaj put. Sledi vam otrežnjenje na polju posla i jačanje saradnje sa bitnim ljudima.

Ljubav

Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne marite na sitne opaske od strane vašeg partnera. Budite otvoreniji u komunikaciji koja vam može otvoriti put ka uspešnoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje

Predeo vrata vam je osetljiv

PRVI PUT NAKON NJENOG VENČANJA: Evo kako su reagovali Vuk i Jelisaveta kad su se sreli na snimanju serije (FOTO)

BLIZANCI

Posao

Kada su u pitanju poslovni segment i finansije, ne morate da marite za povećanje novca i da osetite šta znači poveći priliv jer vi to zaslužujete.

Ljubav

Neko bi mogao uporno na vas da misli. Budite otvoreni i priznajte da ste se zaljubili. Jedna Devica je odlična solucija za vaš emotivni segment.

Zdravlje

Pokušajte da se opustite

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Posao

Preduzetnički duh je nešto što vas vodi kroz pojačano polje finansija u ovom trenutku. Imate svoju zvezdu vodilju koja vam pravi odličan ambijent za uspeh.

Ljubav

Kada je emotivni segment u pitanju, morate da se upustite u rizičniju priču koja vam se protežira u narednom periodu.

Zdravlje

Solarni pleksus vam je lošije postavljen.

[adsenseyu1]

LAV

Posao

Imate jako mršavu sliku u odnosu na želje na vašem poslovnom planu. Budite dovoljno otvoreni za nešto više bar kada su u pitanju planovi i odluke za dalji rad koji bi vas očekivao.

Ljubav

Niste sami u svom ambijentu koliko se od vas očekuju mnogo bolji aspekti kada je jedna određena osoba u pitanju jer imate pravo na bolji emotivni ambijent ovaj put.

Zdravlje

Posetite stomatologa

NE ZABORAVI KO TI JE BIO ŠVED, 101 DALMATINAC… Hrvati ‘lude’ što ih Srbi uništavaju na društvenim mrežama posle debakla! (FOTO)

DEVICA

Posao

Na nekim segmentima nisu baš prilagođene vaše lične želje ovaj put. Bićete podstaknuti nečijim sugestijama da nešto ipak promenite.

Ljubav

Volite da se držite po strani kada su emocije u pitanju. Ne pokušavajte nešto posebno da menjate na svom emotivnom polju pvaj put.

Zdravlje

Solidno, danas.

EVO KO JE BIO CECINA NAJVEĆA LJUBAV, A OVAKO DANAS IZGLEDA: Bio je velika fudbalska zvezda devedesetih, a sada je udao ćerku! (FOTO)

VAGA

Posao

Ne morate da ulazite u veci konflikt sa kolegama koje su vam do juče tapšali. Budite fleksibilniji i pokušajte da sagledate situaciju sa pozitivnije tačke gledišta.

Ljubav

Na vas neko misli i želi da vam pruži nešto bolji emotivni ambijent. Morate da se otvoreno postavite na polju emocija ukolio mislite da dobijete nešto više za sebe.

Zdravlje

Povedite računa o svom hormonskom statusu.

astro

Foto:Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Posao

Na putu do vašeg ličnog uspeha stoji izuzetno jaka borba na koju nis eračunali da će se protežirati na duže staze ovaj put. Budite fleksibilniji.

Ljubav

Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje vam iznosi neko na koga ne obraćate veću pažnju. Ostanite dosledni svojim ličnim emocijama.

Zdravlje

Srčani mišić vam je napet

[adsenseyu4]

STRELAC

Posao

U suštini ste sigurni u ono što radite i svoj lični uspeh. Pokušavate mnogo toga da dobijete u što kraćem periodu i u tome svakako uspevate ovaj put.

Ljubav

Imate odlične aspekte da nekoga konkretno upoznate u skorije vreme ukoliko ste sami. Nećete očajavati u samoći ukoliko se budete okrenuli dovoljno svom društvenom segmentu.

Zdravlje

Imate dobre aspekte na polju zdravlja, ovaj put

‘OŠTRO REAGOVAO’: Izjava o kojoj Srbija treba da razmisli, Aleksina mama rekla ŠTA MISLI O SERGEJU TRIFUNOVIĆU (FOTO)

JARAC

Posao

Imate pojačanu želju od ranije za nekim poslovnim poduhvatom koji vam je bio dosta otvoren. Pokušajte da se dovoljno informišete o onome što konkretno želite da postignete.

Ljubav

Poboljšava vam se emotivna strana zasigurno ovaj put. Niste zaobišli poznanstvo sa jednom osobom koja vam mnogo više znači nego što ste mislili.

Zdravlje

Pojačajte cirkulaciju.

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

VODOLIJA

Posao

Pokušavate da se integrišete na polju posla sa jednom Škorpijom ili jednim Jarcem. Komunikacija vam je na nivou i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim i sporednim segmentima.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte ovaj put jer zaslužujete mnogo jači tretman od voljene osobe nego inače.

Zdravlje

Odlično

GLUMICA KOJU SMO OBOŽAVALI, KRILA JE VELIKU PATNJU OD SVIH: Pred smrt napisala POTRESNO PISMO o bolesti svojoj deci

RIBE

Posao

Namere su vam jasne i volite da se otvorite prema polju inostranstva jer smatrate da su tamo bolje poslovne šanse za biznis kojim se vi bavite.

Ljubav

Ne očajavate i ne želite da vas neko žali dok čekate princa na belom konju. U suštini vas mnogi ne razumeju.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Besnopile.rs/Izvor: Luftika)

[adsenseyu2]