DNEVNI HOROSKOP za 11. jul 2020. (ASTRO)

zena

Foto: WPB

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 11. jul.

Ovan

Ne zapostavljajte prijatelje. Bitno je da izbalansirate svoje obaveze, da se ne preforsirate.

Ako ste budete potrudili na poslu moguć je napredak.

Bik

Imajte razumevanja za partnera ako ima dosta obaveza. Slobodni, moguć je flert. Budite otvoreni za nove prilike na poslu.

Blizanci

Uživate u vezi. Romantični ste. Preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu, ako ste slobodni.

Rak

Kolege su sklone kompromisu. Idealan je dan za nove projekte na poslu. Pripazite malo više na troškove.

Lav

Veoma ste napeti. To može da utiče dosta na odnos sa partnerom. Nemojte da kažete baš sve što Vam smeta, budite staloženiji nego inače.

Devica

Neophodna Vam je podrška drugih ljudi u vezi sa poslom. Izbegavajte rasprave sa partnerom. Moguće su nepovoljne promene za vas na poslu.

Vaga

Bićete strastveniji nego što ste inače. Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Skloni ste saradnji i sve Vam ide od ruke na radnom mestu.

Škorpija

Možete opet da pokrenete neku saradnju sa osobama sa kojima ste već radili. Bitno je da radite sa osobama koje Vam odgovaraju i sa kojima imate sjajnu komunikaciju.

Strelac

Ako ste u vezi moguć je bitan razgovor sa partnerom o budućnosti. Veoma ste dobro raspoloženi i komunikativni. Imate višak energije, bavite se sportom.

Jarac

Nemojte previše da brinete o drugima, gledajte sebe. Priliv novca je moguć. Bićete zadovoljni kako se odvija situacija na poslu. Preosetljivi ste na kritiku.

Vodolija

Uživajte u slobodnom vremenu sa prijateljima. Imajte više strpljenja za partnera. Pazite se u saobraćaju. Nemojte svakom da se otvarate jer možete da budete pogrešno shvaćeni.

Ribe

Imate višak energije i napeti ste, radite malo više da biste bili bolje. Pomalo ste haotični pa vam je potrebna bolja organizacija. Biće sve u redu na kraju dana.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)