DNEVNI HOROSKOP za 10. april 3030. (ASTRO)

mesec

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Ne propuštajte priliku za neku novu saradnju ili dodatni posao.

Iako možete da imate osetan priliv novca, to ne znači da treba previše da trošite. Izbegavajte pozajmljivanje novca drugima.

Bik

Nemojte se forsirati da radite previše ako niste raspoloženi. Bolje je da završite započete stvari, da ne pravite sebi teret u narednom periodu.

Blizanci

Moguć je problem sa spavanjem, ali sve je to zbog nervoze. Dajte sve od sebe na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog posla.

Rak

Danas se odlično osećate. Imate višak energije. Bavite se nekim sportom, prijaće Vam rekreacija.

Lav

Preosetljivi ste na kritiku. Potrebna Vam je podrška bliskih osoba. Vreme je da se posvetite privatnom životu, a ne poslu.

Devica

Komunikativni ste. Imate potrebu da budete iskreniji prema drugima nego inače. Ipak, pazite da se ne zamerate previše. To može da utiče na posao i da imate problem.

Vaga

Priliv novca je očekivan. Sa kolegama se sjajno slažete i ništa Vam ne pada teško. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

Škorpija

Partner danas može da Vam ugađa. Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari u odnosu sa njim. Napeti ste i najradije biste odmarali. Moguća glavobolja.

Strelac

Očekujte od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente. Dobro se osećate, ali Vam je neophodno vreme za sebe. Ako ste u vezi, budite iskreni prema partneru.

Jarac

Danas bi trebalo da se potrudite da budete vredni na poslu. Dajte svoj maksimum. Drugi ljudi biće zahvalni na pomoći koju im pružate.

Vodolija

Neka ženska osoba može da Vas izbaci iz takta na poslu. Ne ulazite u rasprave sa drugima. Posvetite više vremena porodici.

Ribe

Danas se dobro osećate, ali Vam je potrebno više pažnje u vezi. Slobodni, skloni ste flertu. Moguće je neko dopisivanje sa nekom osobom koja Vam se odavno dopada. Razmislite o usavršavanju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)