DNEVNI HOROSKOP za 09. mart 2020. (ASTRO)

ruža

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Zbog posla možete zapostaviti privatni život, pokušajte da manje radite. Organizujte tako da imate i vreme za sebe, za odmor. Nemojte da se preforsirate.

Bik

Pazite na detalje i pokušajte da iznenadite partnera. Potrebno je da nađete više vremena za ljubav, nije sve u poslu. Budite vredni i pravite kompromise sa saradnicima.

Blizanci

Budite romantični. Slobodni, posvetite se sebi, privatnom životu i porodici. Nije Vam do flerta danas. Budite kreativniji na poslu. Pazite na detalje.

Rak

Mesec u polju komunikacije u znaku Device Vas tera da se pozabavite problemima koje imate odavno sa partnerom. Sada je vreme za ozbiljne razgovore.

Lav

Dobro Vam sve ide u ljubavi, ali budite otvoreniji prema partneru. Recite mu šta Vam sve smeta jer je to put ka boljem odnosu. Moguć je flert sa osobom sa kojom radite. Budite diskretni na poslu.

Devica

Nemojte se raspravljati sa partnerom, ako već nije raspoložen za ozbiljne razgovore. Preko prijatelja može da dođe do poznanstva sa nekom zanimljivom osobom ako ste slobodni. Držite se plana rada da biste sve stigli da odradite.

Vaga

Mogući su nesporazumi sa partnerom. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status. Pomalo ste iscrpljeni i nemate motivaciju za rad.

Škorpija

Moguć je put sa partnerom. Izvestan je flert sa nekom osobom koju danas upoznajete na putovanju. Organizacija posla Vam je neophodna na poslu.

Strelac

Moguća je avantura, samo Vam je do zabave danas i jako ste strastveni. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Pazite na detalje.

Jarac

Pravite kompromis sa partnerom. Neka svako nađe vreme za sebe, za svoje potrebe ili hobije, prijatelje. To će popraviti odnos.

Vodolija

Moguće je poznanstvo sa nekom osobom, koja je pozitivna i preko prijatelja. Ne zapostavljajte privatni život i partnera zbog obaveza. Bavite se sportom.

Ribe

Popričajte sa partnerom o svemu što Vas opterećuje. Razmislite kako da se bolje uklopite u kolektiv ako želite da ostanete na istom poslu. Budite posvećeniji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

   

(Dnevne.rs/Mondo)