DNEVNI HOROSKOP za 09. jun 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 09. jun.

Ovan

Pokušajte da ne zapostavljate prijatelje zbog posla. Bitno je da nađete balans između privatnog života i obaveza. Moguće je poznanstvo  preko prijatelja, ako ste slobodni.

Bik

Dajte sve od sebe danas. Moguć je veći napredak. Neka mlađa ženska osoba može da bude od pomoći na poslu.

Blizanci

Uživajte u vezi. Romantičniji ste nego inače. Moguć je neki put koji ste planirali duže vreme, pa ako imate priliku, iskoristite je.

Rak

Lako ćete uspeti da sarađujete sa drugima. Idealan je dan za neke promene na poslu. Budite vredni. Mogući su problemi sa varenjem, pa ne bi trebalo da se prejedate.

Lav

Veoma ste nervozni, pa to može da utiče na odnos sa voljenom osobom. Ne treba da kažete svima baš sve što mislite, jer to može da ima kontraefekat. Zadržite nešto za sebe. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Devica

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Nemojte previše emotivno da reagujete danas. Potrudite se da uradite sve što ste isplanirali.

Vaga

Potražite pomoć prijatelja u vezi sa  nekim problemima koje imate na poslu. Možda neko može da Vam izađe u susret. Bavite se sportom ako imate vremena.

Škorpija

Budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada. Iako nije lako da kažete šta osećate, tako ćete moći da ostvarite neki dublji odnos. Veoma ste napeti. Ipak, ne dozvolite da to utiče na posao.

Strelac

Veoma ste dobro raspoloženi i komunikativni. Neka ženska osoba može da Vam javi dobre vesti u vezi sa poslom. Iskoristite nove prilike. Moguć je kraći put.

Jarac

Odradite obaveze na vreme iako Vam to neće ići baš brzo. Moguć je priliv novca. Na kraju dana bićete iscrpljeni, ali zadovoljni uspehom.

Vodolija

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Jako ste nervozni. Ako ste slobodni, danas je bitno da se posvetite poslu više nego privatnom životu.

Ribe

Pokušajte da komunicirate samo sa osobama sa kojima imate odličan odnos. Završavajte započete poslove, ne započinjite ništa važno jer nije dobar dan za nove početke. Niste sigurni u svoje mogućnosti i potrebna Vam je motivacija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)