DNEVNI HOROSKOP za 07. avgust 2020. (ASTRO)

prijatzelji

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 7. avgust

Ovan

Imate želju za uživanjem u vezi. Biće jako lako da postignete mir u kući.

Moguća su nova poznanstva. Skloni ste flertu.

Bik

Moguć priliv novca, tako da danas možete da očekujete uspeh na poslu. Odlično ste raspoloženi. Skloni ste hedonizmu, pa izdvojite vreme za uživanje.

Blizanci

Sve vam ide kako treba i kako ste zamislili. Fokusirani ste na obaveze koje su neodložne. Bićete zadovoljni uspehom na kraju dana.

Rak

Staloženi ste i sve vam ide od ruke. Ne morate da pomažete baš u svemu drugima, stavite svoje obaveze na prvo mesto. Prijatelji su vam velika podrška u vezi sa promenama koje želite da napravite.

Lav

Pomalo ste iscrpljeni. Sve vam ide sporije nego inače, ali imajte strpljenja. Nađite nešto što vas motiviše na poslu da biste izgurali dan.

Devica

Brinete se zbog finansija. Ono što je važno je da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu neophodne. Razmislite o usavršavanju i isplanirajte možda neki kraći put.

Vaga

Držite se svojih stavova što se tiče posla. Platite račune na vreme. Štednja je danas obavezna, a nije vreme za šoping.

Škorpija

Pravite kompromis sa kolegama. Ljubav će da vam bude na prvom mestu. Ne nervirajte se previše oko sitnica, nego gledajte širu sliku.

Strelac

Družite se više. Neka osoba koju znate duže vreme može da vam se udvara, pa razmislite da li tu postoji mogućnost za nešto više od razgovora. Držite se plana rada.

Jarac

Budite malo brži i efikasniji na poslu. Držite se plana rada i odredite prioritete. Odlično se osećate i sve vam ide od ruke danas.

Vodolija

Budite otvoreni prema partneru i recite šta vam smeta. Ako ste slobodni, niste raspoloženi za poznanstva nego biste da se osamite. Preosetljivi ste na kritiku kolega.

Ribe

Možete da dobijete poziv, u vezi sa poslovnom prilikom, koji očekujete odavno. Razmislite da li je ponuda stvarno dobra i polako donesite odluku. Imajte u vidu da nisu svi oko vas dobronamerni i da ne treba da se otvarate previše prema drugima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)