DNEVNI HOROSKOP za 06. mart 2021. (ASTRO)

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 6. mart!

Ovan

Odlično se osećate danas. NIje vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama, ali dobro ste organizovani. Pozitivniji ste nego inače.

Bik

Odlično se osećate. Romantični ste i skloni flertu. Sve ide kako treba u odnosu sa partnerom.

Blizanci

Potrudite se da udovoljite porodici, bliskim ljudima. Ne moraju samo vaše potrebe da budu na prvom mestu. Pokažite drugima svoja osećanja. Uradite sve što možete da se usredsredite na obaveze, bez obzira na probleme koje imate.

PROČITAJTE JOŠ

HOROSKOP OTKRIVA: Ko će se mučiti, a kome je bogatstvo zagarantovano (ASTROLOGIJA)

Rak

Imate dosta obaveza. Ipak, pomalo ste rasejani. Ne bi trebalo da se rasplinjavate sa zadacima, nego se fokusirajte.

Lav

Odlično se osećate. Nije vam lako da se fokusirate na posao, nego se dosta brinete oko problema sa novcem. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Devica

Kompromis je bitan. Odradite šta možete da biste se bolje osećali. Nije vam lako da dođete do neke dobre opcije za napredovanje.

Vaga

Imate više posla nego inače. To vas prilično opterećuje. Ne nervirajte se nego dajte sve od sebe da se usredsredite na nove opcije, kako da podelite posao na više delova.

stepenice

Dnevne

Škorpija

Kreativni ste. Lako dolazite do rešenja problema. Strastveni ste i skloni flertu.

Strelac

Provedite više vremena sa bliskim ljudima. Ne opterećujte se tuđim mišljenjem. Nije vam lako da odradite sve što traže od vas, ali se potrudite da se usredsredite na rad.

Jarac

Odlično se osećate. Lako dolazite do svih informacija koje su vam potrebne. Svi vam izlaze u susret.

Vodolija

Moguć je priliv novca. Odlično se osećate. Ne nervirajte se previše oko svega što treba da završite, dajte svoj maksimum.

PROČITAJTE JOŠ

BRUTALNA SVAĐA ČLANOVA KRIZNOG ŠTABA? “Bilo je energično” Dr Kon otkrio detalje sa sednice (INFO)

Ribe

Dosta ste fokusirani na sebe. To nije ništa loše, ali drugi ljudi mogu da se osećaju zapostavljeno. Moguća glavobolja ili problem sa pritiskom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/mondo.rs)