Dnevni horoskop za 06. mart 2020. (ASTRO)

svetlost

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Ovan

Danas je dan za relaksaciju. Pokušajte da ne zapostavite obaveze. Potrudite se da budete odgovorniji na poslu.

Bik

Nervozni ste i nemate strpljenje za druge. Nemojte da se premarate, pokušajte da se relaksirate. Komunikativni ste.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Ne započinjite nove poslove. Treba da budete odgovorniji i da ne ostavljate ništa za neki drugi dan.

Rak

Imate dosta obaveza. Izvesne su neke veće greške, ali ćete detaljnim proverama da smanjite mogućnost za problem. Mogući su nova poznanstva.

Lav

Danas je bitno da sve uradite na vreme. Ne dozvolite da drugi umanjuju Vaše zasluge. Dajte svoj maksimum iako nemate dovoljno energije.

Devica

Danas ste prilično dobro raspoloženi.  Držite do svog stava i to će Vam jako pomoći da izgurate dan. Ne zapostavljajte svoje obaveze jer niko neće ništa da završi umesto Vas.

Vaga

Potrudite se da se okrenete pozitivnim događajima. Prilično ste napeti. Mogući su problemi sa novcem i neočekivani troškovi.

Škorpija

Dobro se osećate. Drugi ljudi mogu biti od pomoći da ne odustanete od svojih ciljeva. Odličan je dan za kraća putovanja.

Strelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se bolje organizujete jer ste prilično haotični. Ne donosite na brzinu odluke na radnom mestu. Budite staloženi.

Jarac

Danas je dan za relaksaciju. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se opustite kod kuće, sa porodicom, a ne da posao bude najvažniji. Bitno je da uradite važne zadatke koje ne možete više da odlažete. Preosetljivi ste.

Ribe

Lako se dogovarate sa drugima u vezi sa bilo kakvim obavezama. Kreativni ste i imate dosta ideja koje možete da primenite na poslu. Pazite se više u saobraćaju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo.rs)