DNEVNI HOROSKOP za 06. jun 2020. (ASTRO)

fića

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 6. jun.

Ovan

Jako ste napeti. Ne prenosite nervozu na okruženje. Sredite svoj radni prostor, pa ćete tako sigurno bolje da radite.

Bik

Imate dosta ideja. Budite praktičniji. Ne možete sve da završite brzo i nervirate se što Vam ne ide sve od ruke.

Blizanci

Danas bi trebalo malo više da štedite. Niste počeli da završavate obaveze, pa može doći do problema na poslu. Posetite lekara preventivno. Jačajte imunitet.

Rak

Drugi Vas smatraju veoma pouzdanom osobom, pa nemojte da izneverite to poverenje. Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste odavno videli. Imate dosta posla, ali ste pomalo rasejani i niste orni za rad.

Lav

Budite odgovorni. Imaćete više uspeha na poslu ako budete ambiciozniji. Nećete biti dobro raspoloženi tokom dana, ali to ne znači da treba da prenosite nervozu na druge.

Devica

Danas je dan za relaksaciju. Dajte sve od sebe da se odmorite. Ne započinjite neke nove poslove, nego se držite svega što ste do sada radili.

Vaga

Budite staloženi u razgovoru sa bliskim ljudima. Potrudite se da ne ulazite bespotrebno u rasprave. Organizujte se malo bolje da biste imali više vremena za privatni život.

Škorpija

Strpljiviji ste nego obično. Potrudite se da se ne opterećujete tuđim problemima. Budite produktivniji danas, iako se ne osećate baš najbolje.

Strelac

Organizujte bolje plaćanje računa. Ne budite neodgovorni. Možete da kupite nešto što ste odavno planirali, ali gledajte da ne trošite previše novca.

Jarac

Prijatelji će Vam osetno popraviti raspoloženje. Sjajno se osećate. Danas je dan za završavanje, ne za započinjanje obaveza.

Vodolija

Dajte sve od sebe da biste stigli bar prioritetne obaveze da završite. Provedite popodne u krugu porodice i prijatelja. Pričljiviji ste nego inače.

Ribe

Posavetujte se sa prijateljima ili partnerom oko posla. Možda mogu da Vam pomognu savetima da lakše napredujete. Pokušajte da nađete više vremena za odmor, nemojte da se preforsirate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)