DNEVNI HOROSKOP za 06. april 2020. (ASTRO)

mlada

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Jako ste privlačni danas. Moguć je flert. Lako ćete uspeti da sarađujete sa drugima.

Sjajno ste raspoloženi.

Bik

Ne izbegavajte da uradite ono što je bitno. Odredite prioritete. Organizujte se bolje, a imaćete pomoć drugih ljudi.

Blizanci

Kreativniji ste nego inače. Dobro se osećate. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu, iako nije idealan dan za posao. Ne zapostavljajte obaveze.

Rak

Porodica Vam je na prvom mestu. Potrudite se da izađete drugima u susret za pomoć ili makar dajte neki savet. Sredite neke stvari u kući koje odavno odlažete.

Lav

Dobro se osećate. Potrudite se da se fokusirate na obaveze. Komunikativniji ste nego inače.

Devica

Moguć je priliv novca. Odlična je saradnja sa kolegama. Ukoliko postoji još neka opcija za posao, iskoristite je, jer Vam danas sve ide od ruke.

Vaga

Preosetljivi ste. Ugodite sebi i stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne nervirajte se zbog previše obaveza.

Škorpija

Danas je dan za završavanje, ne za započinjanje obaveza. Ne opterećujte se tuđima pričama, gledajte da Vas sve to ne opterećuje. Nađite više vremena za odmor.

Strelac

Osećate se veoma dobro danas. Sve Vam ide od ruke i lako završavate obaveze. Imaćete podršku prijatelja u nekim novim poslovnim poduhvatima.

Jarac

Podelite obaveze na više delova. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Budite prijatni prema kolegama.

Vodolija

Odlično ste raspoloženi. Imate potrebu da se usavršavate i trebalo bi da razmislite na koji način to možete da izvedete. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza.

Ribe

Moguć je povećan trošak. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Pokušajte da štedite i da ne kupujete tehniku.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo.rs)