DNEVNI HOROSKOP za 05. maj 2020. (ASTRO)

auto

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Potrudite se da budete dobro raspoloženi tokom dana. Odradite sve što je prioritet. Danas bi trebalo da šetate, da provedete više vremena u prirodi. Prihvatite dobre prilike ukoliko se ukažu, da biste napredovali na poslu.

Bik

Najbitnije je da pravite kompromise sa kolegama. Potrudite se da se usredsredite na dobre stvari na poslu. Podelite obaveze na više delova. Brinite više o svom zdravlju.

Blizanci

Veoma ste kreativni danas. Partner je lepo raspoložen, a ako ste slobodni družite se više. Skloni ste flertu.

Rak

Sjajno ste raspoloženi. Imate višak energije. Bitno je da ne zapostavite obaveze i da date sve od sebe na radnom mestu. Mogući su problemi sa leđima.

Lav

Danas je dan za zabavu i odmor. Provedite više vremena sa partnerom, ali ne zapostavite obaveze. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu preko posla.

Devica

Sredite dom i izbacite stvari koje Vam nisu potrebne. Na poslu sve ide kako ste zamislili. Moguć je priliv novca, nema razloga za brigu.

Vaga

Preosetljivi ste. Ne odlažite obaveze koje imate jer posle nećete stići sve da odradite na vreme. Budite odgovorni danas.

Škorpija

Kupite samo ono što je najbitnije. Odmarajte se više. Iskoristite dan za završavanje obaveza koje ste započeli.

Strelac

Nedostaju Vam prijatelji. Imate potrebu da se poverite nekom u vezi sa brigama koje Vas muče. Što se tiče posla, jako brzo odrađujete sve obaveze i sve Vam ide lakše nego inače.

Jarac

Nervozni ste. Budite temeljni na radnom mestu. Imate pomoć kolega i pitajte za savet ako ne možete sve sami.

Vodolija

Imate potrebu za usavršavanjem. Nije Vam lako jer nikako ne možete dobro da se organizujete pa delujete rasejano. Odredite prioritete.

Ribe

Mogući su povećani troškovi. Platite račune na vreme. Neka ženska starija osoba može da Vam da dobar savet u vezi sa poslom ili privatnim životom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)