DNEVNI HOROSKOP za 05. jul 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnenve.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za 05. jul.

Ovan

Optimistični ste. Sve Vam ide od ruke na poslu danas.

Budite ambiciozniji nego inače i bićete nagrađeni.

Bik

Danas je idealan dan za zabavu. Moguće je novo poznanstvo. Potrudite se da idete na neki kraći put, ako ste u mogućnosti, posetite neke prijatelje ili idite u prirodu.

Blizanci

Potrudite se više oko partnera. Ako ste slobodni, bićete strastveni i moguća je avantura. Bilo bi dobro da se zbog posla usredsredite da biste bili uspešniji.

Rak

Možda nećete da uspete da imate idealan odnos sa partnerom, ali se postavite kao prijatelj i biće Vam mnogo lakše da se dogovorite oko svega. Slobodni, preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Posvetite se malo više poslu.

Lav

Bilo bi dobro da se suzdržite od ishitrenih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite u vezi. Posvetite više pažnje ljudima sa kojima sarađujete.

Devica

Zauzeti, bilo bi dobro da kažete voljenoj osobi šta Vam smeta. Budite otvoreni za nova poznanstva. Privedite sve zadatke kraju.

Vaga

Budite podrška partneru u vezi sa nekim idejama koje ima. To će da poboljša Vaš odnos. Možete da radite više stvari danas i da Vam sve ide od ruke.

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za voljenu osobu. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za partnera. Ne nervirajte se previše na radnom mestu.

Strelac

Nađite malo više vremena za odmor. Danas ste veoma romantični. Moguć je priliv novca i veoma ste zadovoljni situacijom na poslu.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo do njega. Bilo bi dobro da sve uradite na vreme. Od toga će Vam zavisi cela nedelja, ali ne zapostavljajte posao zbog privatnog života.

Vodolija

Pričljivi ste i upućujete dosta komplimenata osobi sa kojom ste. To će da poboljša Vaš odnos. Trebalo bi da budete prijatni prema saradnicima, iako imate privatne probleme.

Ribe

Nađite malo više vremena za prijatelje i izlaske. Neka osoba sa kojom radite može da Vas iznervira na poslu jer ne želi da sarađuje. Ubrzajte se da biste završili obaveze na vreme.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)