DNEVNI HOROSKOP za 05. decembar 2020. (ASTRO)

horoskop

Dnevne

Pročitajte dnevni horoskop za 5. decembar!

Ovan

Imate dosta posla. Pod stresom ste jer niste dobro organizovani. Potrudite se da se fokusirate na detalje.

Bik

Potrudite se da se posvetite partneru. Uradite šta možete da udovoljite njemu, ali ne zapostavljajte svoje potrebe. Recite šta vam smeta. Ako ste slobodni, bićete probirljiviji što se tiče toga sa kim ćete da stupate u kontakt.

Blizanci

Odlično se osećate. Provedite više vremena sa porodicom. Sada je vreme da kupite neki nameštaj ili neku odeću koju ste odavno želeli.

PROĆITAJTE JOŠ: NIKOLA TESLA OTKRIO VELIKU TAJNU: Ove misli su skrivene u MOLITVI ‘OČE NAŠ’

Rak

Komunikativni ste. Odlično se osećate. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Tačno znate šta kome treba da kažete.

Lav

Imate mogućnost za dobru saradnju sa kolegama. Moguć je priliv novca. Ne odustajte od svojih zamisli iako nešto može da izgleda komplikovano.

Devica

Stavite svoje želje na prvo mesto. Ako vi niste prioritet sebi ne očekujte ni da vam drugi izađu u susret za bilo šta. Ubrzajte se sa obavezama, ne dozvolite da drugi pomisle da ste neodgovorni.

Vaga

Stvorite sebi atmosferu na radnom mestu da možete da uradite sve na vreme. Postojaće osobe koje mogu da vas sabotiraju, ali ih ignorišite. Završite započete obaveze.

PROČITAJTE JOŠ: STIGAO JE LJUBAVNI HOROSKOP za DECEMBAR 2020. godine (ASTROLOGIJA)

Škorpija

Imaćete dosta ideja za saradnju sa drugima. Neki prijatelji mogu da budu od pomoći. Potrudite se da se ne nervirate previše zbog problema na koje nailazite, nego se držite svog postavljenog cilja.

Strelac

Imate dosta posla. Potrudite se da sve odradite savršeno. Moguće su pohvale od strane drugih ljudi. Dajte svoj maksimum.

Jarac

Previše ideja imate, ali ne možete sve da ostvarite. Budite realni. Ukoliko možete da odete na kraći izlet u prirodu ili na neku planinu, do jezera ili parka, iskoristite priliku.

Vodolija

Odlično se osećate. Malo vas brinu povećani troškovi. Platite račune na vreme, gledajte da ne trošite na stvari koje vam nisu stvarno potrebne i biće sve u redu.

Ribe

Imate veliku podršku od strane partnera. Saradnici su uvek tu za vas. Možete da budete zadovoljni jer vam sve ide od ruke.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)