DNEVNI HOROSKOP za 04. mart 2021. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 4. mart!

Ovan

Previše kritikujete sebe, a treba da pogledate koje su vaše vrline. Potrudite se da uvidite svoje potencijale. Razmislite šta biste mogli da promenite u svom poslovanju da biste napredovali.

Bik

Budite oprezni što se tiče novca. Ne pozajmljujte drugima bilo koje sume. Razmislite kako da bolje raspolažete svojom zaradom. Nije vreme za promene na poslu.

Blizanci

Spremni ste za novu ljubav. Ako ste u vezi uradite sve što možete da se voljena osoba oseća posebno. Ne bežite od obaveza u vezi sa poslom, iako nemate motivaciju za rad.

PROČITAJTE JOŠ

”ŽENA POSLE 50 GODINA NIJE NI ZA ŠTA”: Psihijatar Jovan Marić uzburkao strasti izjavama!

Rak

Verujte da možete da promenite odnos prema partneru, da on može da prihvati neke vaše stavove. Bitna je komunikacija. Slobodni, ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Lav

Sigurni ste u sebe. Dajete svoj maksimum i u poslovnom i u privatnom životu. Lako vam danas ide sve na radnom mestu i veoma ste vredni. Ambicija se ceni.

Devica

Postoji mogućnost da provedete vreme sa dragim osobama iako niste očekivali da sve odradite u roku. Imate više slobodnog vremena i želite da ga provedete sa bliskim osobama.

Vaga

Nekad neočekivane odluke mogu da vam donesu dobre stvari. Budite otvoreni za nova iskustva. Možete da dobijete neke bitne informacije od saradnika koje možete da primenite u radu.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Saradnici mogu da budu u pravu i da daju dobar savet. Nemojte da budete tvrdoglavi i da odustanete od posla jer mislite da ne može kako ste smislili. Budite skloni kompromisu.

Strelac

Razmislite koje navike biste mogli da promenite. Ubrzajte se sa odrađivanjem posla. Pomalo ste napeti i niste raspoloženi za druženje.

Jarac

Usporeni ste i ne ide vam sve baš lako. Usredsredite se na sve što stalno ostavljate za neki drugi dan. Neki bliski ljudi mogu da vam budu od pomoći.

Vodolija

Povlastice koje možete da imate na poslu treba da iskoristite da biste mogli da napredujete. Poslušajte savet prijatelja u vezi sa nekim bitnim odlukama. Mogu da vam budu od pomoći.

PROČITAJTE JOŠ

TAJNE NJEGOVOG SRCA PO HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Škorpija voli tajanstvene žene, a ovan hrabre (ASTROLOGIJA)

Ribe

Ne započinjite obaveze koje ne možete danas da odradite. Rizikujete da vas drugi vide kao neozbiljnu osobu. Neka ženska osoba može da bude u pravu što se tiče saveta koje ima za vas. Poslušajte je.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/mondo.rs)