DNEVNI HOROSKOP za 04. jun 2020. (ASTRO)

cvet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Završite sve obaveze koje imate na vreme. Ne uključujte previše emocije u posao. Moguće je neko putovanje koje ne bi trebalo da propustite.

Bik

Imate dosta obaveza. Ostavite nešto za drugi dan. Nemojte da nervirate partnera ozbiljnim temama, ako nije raspoložen. Pravite kompromise

Blizanci

Nemojte da zapostavljate partnera zbog posla, nego izdvojite vreme za njega. Skloni ste flertu i veoma ste romantični. Sjajan je dan za saradnju sa drugima i imaćete dosta sreće u poslu.

Rak

Možete da očekujete pomoć neke ženske osobe koja Vam je bliska. Poslušajte savet kolega, tako možete bolje da uradite neke stvari na poslu. Ne premarajte se.

Lav

Bilo bi dobro da idete na neki put sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć je flert sa nekom zanimljivom osobom. Odlično se osećate i imate višak energije.

Devica

Morate da pazite na rokove. Ne slušajte druge šta Vam pričaju. Bilo bi dobro da se potrudite da date sve od sebe na poslu. Prilično ste napeti zbog privatnih problema, ali tenzija će da se smanji do kraja dana.

Vaga

Probudite strast u vezi. Pokušajte da uradite nešto za voljenu osobu. Nekad su Vam potrebne promene. Moguće su greške na poslu.

Škorpija

Nemojte previše emotivno da reagujete danas. Tvrdoglavi ste i osetljivi u isto vreme. Moguć je priliv novca, što može da Vas oraspoloži.

Strelac

Od Vas zavisi da li će Vas drugi shvatiti ozbiljno na poslu. Budite odgovorniji. Nemate fokus, rasejani ste, ali postavite prioritete da biste imali uspešan dan.

Jarac

Možda ste posvećeni poslu, pa Vam nije do romantike. Organizujte se bolje da biste imali slobodno vreme. Danas završavajte započete obaveze.

Vodolija

Odlično se osećate ako ste zauzeti, ljubav cveta. Slobodni, skloni ste flertu. Danas ćete svakako moći da imate uspešan dan, a drugi ljudi mogu da budu od pomoći.

Ribe

Teško Vam je da se fokusirate na rad. Imate dosta saradnika koji mogu da doprinesu napretku. Budite kreativni i smislite kako da bolje sarađujete sa drugima. Ne zapostavljajte porodicu zbog previše posla.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)