DNEVNI HOROSKOP za 04. jul 2020. (ASTRO)

priroda

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 04. jul.

Ovan

Što više vremena provodite kod kuće. Radite nešto što volite. Dobro bi bilo da završite stare obaveze, a ne započinjete ništa novo.

Bik

Pokušajte da udovoljite partneru. Slobodni, skloni ste flertu i romantični ste. Odličan je dan za saradnju sa drugima. To će ići jako lako.

Blizanci

Potrudite se da održite dobar odnos na  poslu sa kolegama. Budite detaljni jer ćete tako biti sigurni da ste sve dobro odradili na poslu. Zadržite nešto za sebe.

Rak

Posvetite dan razgovorima i druženju sa prijateljima. Odredite prioritete na poslu. Danas je dobar dan za sređivanje dokumentacije i plaćanje računa.

Lav

Kupite neke stvari koje želite za sebe odavno. Očekujte priliv novca. Niste zadovoljni saradnjom sa drugima, ali prihvatate kompromise.

Devica

Fokusirajte se na obaveze koje imate i odradite ih malo brže. Drugi će Vam biti od pomoći. Dan je za dogovore i kompromise, pa iskoristite dobre aspekte.

Vaga

Rasporedite novac kako treba na stvari koje su Vam neophodne. Moguć je pad imuniteta. Izdvojite više vremena za odmor, danas nije idealan dan za rad.

Škorpija

Veoma ste nervozni jer imate dosta poteškoća da završite sve što ste isplanirali. Uradite ono što je prioritetno. Moguća je glavobolja.

Strelac

Očekuje Vas naporan dan, pa bi bilo dobro da napravite plan rada i da se pripremite. Organizujte se bolje.

Jarac

Najbolje bi bilo da pitate prijatelje za savet u vezi sa problemom koji imate. Ne obraćajte pažnju na sve što drugi kažu. Bilo bi dobro da pazite gde ostavljate dokumenta.

Vodolija

Odmorite se od posla. Ne morate da se preforsirate. Nezadovoljni ste novčanom situacijom, to može da bude izvor nervoze.

Ribe

Ne očekujte previše od drugih ljudi. Partner i prijatelji su podrška u svemu što radite. Ako ste planirali neke bitne poslovne dogovore, sada je vreme za to.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)