DNEVNI HOROSKOP za 04. decembar 2020. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 4. decembar!

Ovan

Imate utisak da morate da promenite sve u vezi sa partnerom. Potrudite se da se usredsredite na ljubav, nije samo posao važan. Ako ste slobodni, vreme je za akciju, a ne za čekanje.

Bik

Možda će na vas da se prenese nezadovoljstvo u porodici. Potrudite se da se fokusirate na rad i brinite samo o svojim problemima. Budite otvoreni za savete kolega

Blizanci

Ne morate da se opterećujete previše poslom, bitno je da odradite ono što je prioritet. Možete da budete površni jer nemate motivaciju za rad. Dogovorite se sa kolegama oko nekih manjih promena.

Rak

Istražite bolje sve što treba da uradite na poslu da biste bili efikasniji. Primenite stečeno znanje na rešavanje problema. Moguć je povećan priliv novca.

Lav

Usredsredite se na svoje potrebe. Možda ćete da privlačite više pažnje na sebe, ali tako ćete brže da dođete do rezultata jer će drugi da primete koliko se trudite. Moguća je glavobolja zbog previše stresa.

Devica

Niste baš planirali da napredujete, ali ne treba da zaobilazite dobre prilike za novi posao. Problemi ili neke brige koje imate u vezi sa privatnim životom ne treba da utiču na vaš posao. Zadržite sve što možete za sebe. Niste baš energični, ali budite perfekcionista da nadomestite to.

Vaga

Družite se više. Ne zapostavljajte prijatelje i kolege jer imate dosta obaveza. Budite otvoreni za nove poslovne prilike. Imaćete podršku partnera ili članova porodice u svemu što radite.

Škorpija

Nemate plan za napredovanje, ali znate koji je vaš cilj. Potrebno je ipak da imate u glavi neki način na koji ćete da ostvarite svoje ambicije. Budite realni, ne sanjarite, da se ne biste razočarali.

Strelac

Podelite dužnosti sa drugim ljudima na poslu. Ne morate sve sami. Izdvojite više vremena za odmor da ne biste bili pod stresom.

Jarac

Mogući su povećani troškovi. Jako je bitno da se potrudite da budete dosledni i da ako odredite koliki su vam troškovi za sve, da se držite tog plana. Platite račune na vreme.

Vodolija

Mogućnost zaljubljivanja je velika, ali samo ako upoznate neku osobu koja je komunikativna i zabavna. Ugodite partneru, ako ste u vezi. Ne zapostavljajte ga iako imate dosta obaveza.

Ribe

Ponosni ste na sebe koliko postižete da uradite na poslu. Budite otvoreni za sugestije saradnika. Neka ženska osoba može dosta da vam pomogne. Imajte poverenje u druge ljude.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/mondo.rs)