DNEVNI HOROSKOP za 04. april 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Potrudite se da date svoj maksimum u vezi.

Imaćete priliku da pokažete koliko ste vredni. Budite ambiciozni.

Bik

Nemojte da se premarate, jer to može dosta da utiče na Vaš imunitet. Ne nervirajte se zbog posla, nego se posvetite privatnom životu. Romantičniji ste nego inače.

Blizanci

Provedite vreme sa porodicom. Pokušajte da pokazujete malo više emocije, nemojte sve zadržavati za sebe. Pomalo ste bezvoljni i nemate motivaciju za rad.

Rak

Potrebno je da nađete više vremena za ljubav, ne treba samo da radite. Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Pazite gde ostavljate dokumenta, moguće je da ih negde zagubite.

Lav

Moguć je priliv novca. Veoma ste zadovoljni kako se sve odvija na poslu. Organizujte se bolje danas.

Devica

Romantični ste. Preosetljivi ste i nemojte se danas rapravljati sa drugima. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Vaga

Budite kreativniji na poslu. Završite započete obaveze. Bitno je da pazite na detalje, da ne biste imali dosta grešaka.

Škorpija

Čujte se sa prijateljima sa kojima se niste dugo čuli. Imate dosta ideja i kreativni ste. Otvorite se i popričajte sa bliskim osobama o stvarima koje Vas muče.

Strelac

Dobra je komunikacija sa osobom koja Vam se sviđa odavno. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Danas je dan za relaksaciju i odmor.

Jarac

Sve je dobro u vezi sa poslom. Danas ste prilično stabilni i sve ide kako ste isplanirali. Budite malo diskretniji, ako ne želite da imate rasprave sa kolegama.

Vodolija

Nemojte da se nervirate ako Vas neko kritikuje. Prihvatite savet kolega. Štednja je obavezna.

Ribe

Nemojte da se raspravljate sa partnerom ako nije raspoložen za ozbiljne razgovore. Imate dosta planova. Bilo bi dobro da pazite na raspored da se ne biste preforsirali.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

         

(Dnevne.rs/Mondo)