DNEVNI HOROSKOP za 03. jul 2020. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Potrudite se da provedete više vremena sa porodicom. Što se tiče partnerskih odnosa, sve je u redu, ako ste u vezi. Stabilni ste. Slobodni, moguća su nova poznanstva.

Bik

Bićete pomalo napeti, a popodne ćete se osećati bolje. Ne zapostavljajte partnera jer ste previše fokusirani na sebe. Možda će biti malo komplikovanija komunikacija sa bliskim ljudima, pa pokušajte da ne ulazite u konflikt.

Blizanci

Radite koliko možete, ali budite temeljni. Pokažite svoju naklonost osobi koja Vam se dopada duže vreme. Zauzeti, posvetite više pažnje partneru, idite na kraći put zajedno, to će poboljšati Vaš odnos.

Rak

Napetost možete da rešite preko sporta ili više posla. Imaćete višak energije, ali je bitno da dobro organizujete obaveze da ne biste bili u haosu. Oslonite se na sebe, tako ćete da budete sigurni da je sve detaljno odrađeno.

Lav

Nemate više volju da se viđate sa drugima. Imaćete potrebu da se povučete. Neka ženska osoba može dosta da pomogne na poslu.

Devica

Imate utisak da sve ide svojim tokom i da ne morate da žurite u odrađivanju obaveza. Bitno je da ne obraćate pažnju na kritike drugih ljudi, nego radite kako ste zamislili.

Vaga

Organizujte se malo bolje. Moguć je neki kraći put sa prijateljima. Potreban Vam je odmor ili neka relaksacija, da ne biste bili napeti.

Škorpija

Romantični ste i strastveni. Ako ste u vezi, poboljšaće se odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguće je neko poznanstvo. Mogući su iznenadni troškovi.

Strelac

Manje ćete biti napeti zbog novca. Konačno ćete uraditi neke stvari za sebe koje odavno planirate. Zadovoljni ste prilivom novca.

Jarac

Imate idealnu komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, sada je vreme za ljubav. Ako ste planirali neku saradnju, moguća je realizacija.

Vodolija

Na poslu ide sve savršeno i zadovoljni ste rezultatima. Partnerski odnos može da trpi zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Ribe

Dobro se osećate. Niste usporeni. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu jer saradnici mogu da budu zahtevni.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)