DNEVNI HOROSKOP za 03. decembar 2020. (ASTRO)

bicikl

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 3. decembar!

Ovan

Moguća je neka novčana isplata koju duže vreme čekate. Ne donosite odluke naglo u vezi sa poslom nego dobro razmislite da li je sada vreme za promene. Veoma ste strastveni, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Skloni ste flertu.

Bik

Odličan je dan za kupovinu, za neke stvari koje želite odavno da nabavite. Ne odlažite plaćanje računa, budite odgovorni. Potražite kompromis između onoga što znate i onoga što možete, ne preforsirajte se.

Blizanci

Ne morate uvek da sarađujete sa istim ljudima. Promenite saradnike jer može da doprinese napretku. Budite vredni i ambiciozni danas.

Rak

Veoma ste spori i oprezni kada treba da donesete odluku. Sami sebe sabotirate ponekad, ali nemojte to da radite danas. Budite temeljniji na poslu.

Lav

Bilo bi dobro da danas zadržite svoje mišljenje za sebe. Pripazite na dokumenta, moguće je gubitak istih. Ne opterećujte se previše poslom, nego izdvojite vreme za privatni život.

Devica

Idealni su aspekti za ponovno povezivanje sa starim kontaktima ili za nova poznanstva. To će da vam bude značajno za napredovanje na poslu. Budite spremni za promene.

Vaga

Od ruke vam sve ide danas što ste započeli. Ne odlažite početak jer nikako drugačije nećete da znate da li možete sve sami. Budite uporni, ne odustajte, iako niste baš dobro raspoloženi.

Škorpija

Ne pravite greške zbog brzopletosti u poslu. Budite vredni, pažljivi. Veoma ste ambiciozni, ali ste i napeti jer biste najradije odmarali negde. Nije vam do posla.

Strelac

Budite otvoreni prema partneru. Potrebno je da date jedno drugom više slobode. Ne opterećujte se previše poslom, nego se posvetite privatnom životu, ako ste slobodni. Moguće je novo poznanstvo.

Jarac

Preopterećeni ste obavezama. Briga o novcu je konstantna. Ne dozvolite sebi da budete previše pod stresom, nego se organizujte bolje.

Vodolija

Slobodni, pokušajte da ne brzate sa ulaskom u neku vezu. Zauzeti, sve će da bude u najboljem redu. Štednja je obavezna.

Ribe

Ne osećate se baš najbolje. Nemate motivaciju za rad. Ipak, voljena osoba može da vas dosta podrži. Ne odustajte na prvoj prepreci.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)