DNEVNI HOROSKOP za 03. avgust 2020. (ASTRO)

stolica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 4. avgust

Ovan

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Veoma ste strastveni.

Posvetite se poslu i organizujte sve obaveze na vreme.

Bik

Moguć je flert sa osobom koja vam se duže vreme sviđa. Novo poznanstvo preko prijatelja je moguće. Danas ste raspoloženi i sve vam ide na poslu kako ste zamislili.

Blizanci

Imate previše obaveza, ali to nije razlog da zapostavljajte prijatelje. Organizujte se, da ne biste bili previše pod stresom. Pazite na troškove.

Rak

Moguće su rasprave sa partnerom. Slobodni, vi ste skloni flertu. Možete opet da ostvarite saradnju sa osobom sa kojom ste odavno radili.

Lav

Iskoristite šansu za napredak. Ne obraćajte pažnju na kritike drugih. Previše obaveza može da vas optereti.

Devica

Iskoristite dobre aspekte za poslovni put. Jako vam je bitan društveni život, pa nađite malo više vremena za prijatelje.

Vaga

Danas je odličan dan za promenuna poslu. Odlično ste raspoloženi. Može da vam se javi neka osoba koja vam se duže vreme sviđa.

Škorpija

Pravite kompromise sa saradnicima. Previše brinete o tuđem mišljenju, gledajte više sebe. Imajte strpljenja za osobu koju volite. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Strelac

Orni ste za rad i promene na poslu. Nemojte samo odrađujete posao, budite temeljni. Preosetljivi ste na kritiku.

Jarac

Ne prigovarajte partneru zbog nekih nevažnih sitnica. Imajte strpljenja za druge ljude. Pazite na rokove.

Vodolija

Veoma ste neraspoloženi i ne osećate se najbolje. Potrudite se da ugodite sebi i da se ne umarate mnogo. Odličan je dan za završavanje obaveza, a ne za započinjanje.

Ribe

Komunikativni ste. Imate potrebu da se više družite. Ne nervirajte se oko posla, pokušajte da se rasteretite i da mislite o svojim hobijima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)