DNEVNI HOROSKOP za 03. april 2020. (ASTRO)

prozor

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Zbog posla možete da zapostavite privatni život, ali pokušajte da manje radite. Organizujte se bolje tako da imate više vremena za odmaranje. Budite temeljni i pazite na sitnice.

Bik

Pokušajte da iznenadite partnera i da budete romantični. Izbalansirajte svoje obaveze i organizujte se bolje. Prijaće vam bavljenje nekim hobijem, budite kreativni.

Blizanci

Budite vredni. Nemojte shvatiti svaku kritiku previše lično. Preosetljivi ste danas na kritiku.

Rak

Veoma ste dobro raspoloženi i komunikativni. Posvetite se partneru. Budite iskreni prema bliskim ljudima, jedino tako ćete moći da održite dobre odnose.

Lav

Posvetite se sebi, privatnom životu i porodici. Nije vam do posla danas. Moguć je priliv novca, ali je bitno I da ne trošite previše.

Devica

Pazite na detalje. Nemojte raditi previše stvari odjednom, jer nećete moći da uradite ništa kvalitetno. Veoma ste napeti, ali ne morate da dozvolite da to utiče na vaš poslovni ili privatni život.

Vaga

Potrebna vam je motivacija za rad. Završite započete obaveze. Najbitnije je da ne planirate previše, nego da odredite prioritete.

Škorpija

Budite otvoreni prema partneru. Recite mu šta vam smeta da biste mogli da popravite odnos. Veoma ste ambiciozni i sve vam lako ide na poslu.

Strelac

Odlično se osećate danas. Strastveniji ste nego inače. Potrudite se da odradite sve obaveze na vreme. Pomalo ste rasejani.

Jarac

Odličan je dan za štednju. Potrudite se da izbegenete veću kupovinu. Veoma ste nervozni zbog posla, a moguće su rasprave sa kolegama.

Vodolija

Veoma ste romantični i odlično raspoloženi. Imate potrebu da pomognete drugim ljudima. Potrudite se da nađete zajednički jezik sa kolegama. Očekuje vas uspešan dan.

Ribe

Budite konkretni što se tiče dogovora sa osobama sa kojima sarađujete. Ne odlažite obaveze. Budite odgovorni, a imaćete podršku saradnika za sve, pa očekujte uspeh.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

       

(Dnevne.rs/Mondo.rs)