DNEVNI HOROSKOP za 02. mart 2021. (ASTRO)

golf

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 2. mart!

Ovan

Pod stresom ste zbog previše obaveza. Najbolje bi bilo da drugi ne primete da niste dobro raspoloženi. Odredite prioritete, ne odlažite ništa.

Bik

Veoma ste strastveni. Lako dolazite do svega što želite u vezi i partner se trudi oko vas. Zadovoljni ste što se tiče ljubavi, a ako ste slobodni skloni ste flertu..

Blizanci

Dobro se osećate povodom posla. Ipak, ne dopustite sebi da vam bude dosadno. Jako je bitno da se fokusirate na rad, da imate dosta obaveza danas. Tako ćete lakše da podnesete dan.

PROČITAJTE JOŠ

MESEČNI HOROSKOP za mart 2021. (ASTRO)

Rak

Odlično se osećate danas. Potrudite se da se usredsredite na ljubav. Ne zapostavljajte ljubavni život ili partnera zbog previše posla.

Lav

Ne nervirajte se zbog problema drugih ljudi. Stavite sebe na prvo mesto. Preosetljivi ste danas.

Devica

Komunikativni ste. Veoma ste realni i lako uviđate gde je problem i kako da ga rešite. Potrudite se da se usredsredite na dogovor sa drugima, na kompromis, ma koliko teško da vam to izgleda.

Vaga

Lako dolazite do novca. Ništa vam ne pada teško da radite. Odlično ste uskladili privatni i poslovni život. Na kraju dana ćete da budete zadovoljni.

silueta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Previše ste napeti. Pazite kome šta pričate jer možete da budete pogrešno shvaćeni. Imate višak energije, pa bi trebalo da se bavite sportom.

Strelac

Završite obaveze koje ste stalno odlagali. Danas je dan za neke stvari koje vam se ne dopadaju da radite na poslu, ali ne uključujte se previše emotivno. Moguć pad energije.

Jarac

Prijatelji mogu da vam daju neki dobar savet, ali na vama je da li ćete da ga poslušate. Potrudite se da se usredsredite na rad, ne dozvolite da vam misli lutaju i da onda budete nervozni jer ne stižete ništa na vreme. Moguć problem sa cirkulacijom.

Vodolija

Najbolje bi bilo da odradite sve što se traži od vas. Jednom poslušajte druge i videćete da postoji lakši način. Fokusirajte se na dobre stvari u vezi sa partnerom, nemojte da zbog nervoze ugrozite svoju vezu.

PROČITAJTE JOŠ

BRZINA STVARANJA ANTITELA: Doktorka Danica otkriva šta se dešava u telu nakon imunizacije

Ribe

Imate dosta posla. Bilo bi dobro da se bolje organizujete. Ne dozvolite sebi da radite više stvari odjednom, da prihvatate previše tereta, jer ćete teško da stignete baš sve da odradite na vreme. Budite realniji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)