DNEVNI HOROSKOP za 02. jul 2020. (ADTRO)

zena

pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Dan je kao stvoren za flert i romantiku. Moguć je kraći put gde možete da upoznate neku novu zanimljivu osobu. Bolje ste raspoloženi.

Bik

Strastveni ste. Nećete lako da uspete da napravite dogovor. Pokušajte da napravite balans na poslu i da radite manje, da se ne preforsirate, da biste imali više vremena za privatni život

Blizanci

Moguć priliv novca. Konačno ćete biti zadovoljni ishodom svog rada. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

Rak

Posvetite se porodici i poboljšanju odnosa. Osećate se odlično. Drugi ljudi mogu da vas upoznaju sa nekom zanimljivom osobom.

Lav

Lako ćete da se dogovorite sa svima. Prijatelji mogu da vam budu od pomoći na poslu. Možete da se oslonite na druge ljude, a ne sve da radite sami.

Devica

Potrudite se da obavite neki važan razgovor sa partnerom. Nemojte da ga opterećujete stvarima u kojima vam nije od pomoći. Slobodni, mouće je neka nova osoba da se pojavi u vašem životu. Na poslu je sve idealno, nema razloga za brigu.

Vaga

Ne pravite sebi previše obaveza na poslu. Ako ste napeti, danas ne morate da radite previše jer vam neće sve ići od ruke. Ne možete da postignete sve što se traži od vas.

Škorpija

Idite na kraći put, ako ste u mogućnosti. Moguć flert sa nekom zanimljivom osobom, ali možda to nije osoba za vezu. Završite sve započete obaveze.

Strelac

Više ćete da se okrenete ka druženju. Imajte meru, ne zapostavljajte posao. Preosetljivi ste na kritiku.

Jarac

Danas ste fokusirani na porodicu. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete da se osećate bolje. Osobe sa kojima radite mogu da vam pomognu da uradite sve kako treba.

Vodolija

Sačuvajte informacije o svom privatnom životu za sebe. Neke osobe koje su vam bliske mogu pokušaju da pokvare vaš odnos sa partnerom. Bavite se sportom.

Ribe

Pročitajte neku dobru knjigu ili pogledajte omiljeni film. Opustite se. Pokušajte da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)