DNEVNI HOROSKOP za 02. decembar 2020. (ASTRO)

skijanje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 2. decembar!

Ovan

Samo je bitno da prihvatite prilike za napredovanje koje vam se nude. Budite otvoreni za saradnju. Drugi ljudi bi rado da rade sa vama, ali nemojte da mislite da ste najbolji, budite skromni.

Bik

Dobar poslovni dogovor može da vredi dosta. Budite otvoreni za komunikaciju, iako vam možda nije baš idealno raspoloženje. Preosetljivi ste i ne trpite kritiku, ali ipak, što se tiče posla, budite tolerantni.

Blizanci

Prikažite sebe u boljem svetlu. Ne morate samo da pričate o svemu što znate, nego neka dela govore za vas. Moguća je kupovina telefona ili nekog uređaja koji vam je neophodan.

Rak

Ostvarenje vaših ciljeva zavisi samo od vas. Nemojte da budete pasivni nego se potrudite da uradite šta možete na poslu. Ne prihvatajte nikakve ponude koje se dogode na brzinu jer nisu validne.

Lav

Imajte strpljenja za druge ljude. Ukoliko imate dosta posla, odradite prvo ono što je prioritet. Ne zapostavljajte bliske ljude zbog posla.

Devica

Više društvenih aktivnosti mogu da vam donesu nova poznanstva. Ne budite zatvoreni. Dajte šansu osobama kojima se dopadate. Ako ste u vezi, izdvojite više vremena za partnera.

Vaga

Kroz neobavezni razgovor sa nekom bliskom osobom možete da dođete do neophodnih informacija u vezi sa poslom. Iskoristite priliku za napredovanje. Konkurencija može samo da vas podstakne da budete bolji.

Škorpija

Ostvarenje vaših ciljeva zavisi od drugih ljudi. Podstaknite saradnike da više i bolje rade da biste svi bili uspešniji. Ipak, ne postavljajte nemoguće ciljeve, budite realni.

Strelac

Veoma ste strastveni. Osoba koja vam se dopada može da bude nedostižna, ali ne odustajte, budite uporni. Ako ste u vezi, potrudite se da partneru ne bude dosadno, ali ni vama.

Jarac

Bilo bi dobro da razmislite o štednji. Potrudite se da se ne nervirate previše oko posla, nego da se dobro organizujete. Ne prebacujte odgovornost na druge ljude za svoje greške.

Vodolija

Ako ste slobodni, možete da upoznate preko posla osobu koja vam se baš dopada. Zauzeti, ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla. Ne nervirajte se previše što sve nije savršeno, nego dajte svoj maksimum da odradite šta možete u roku.

Ribe

Niste sigurni od koga da tražite podršku jer vam se čini da svako gleda samo sebe. Partner je ipak tu uvek za vas. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo koje može da bude značajno. Romantični ste.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)