DNEVNI HOROSKOP za 02. april 2020. (ASTRO)

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Kreativni ste. Bilo bi lepo da se potrudite malo više oko partnera.

Očekujte uspešan dan.

Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za uživanje u toplini doma. Pomalo ste pasivni i nemate želju za radom.

Blizanci

Vredni ste i ambiciozni i to će da cene nadređeni. Pazite kome šta pričate, neke osobe mogu pogrešno da protumače Vaše reči. Moguć problem sa pritiskom.

Rak

Provedite više vremena kod kuće. Pokušajte da razmislite šta biste promenili na poslu da biste mogli da napredujete. Veoma ste komunikativni.

Lav

Pričljiviji ste nego inače. Sada je vreme za neke nove poslovne prilike, pa se potrudite da razmislite kako biste mogli da unapredite svoje poslovanje. Moguća je odlična saradnja sa drugima.

Devica

Mogući su povećani troškovi. Svaki problem na poslu ćete uspeti lako da rešite. Drugi mogu da budu od pomoći.

Vaga

Ne zapostavljajte partnera zato što se previše brinete oko novca. Treba vam odmor, a imate previše obaveza. Ubrzajte posao da ne biste kasnili previše.

Škorpija

Imate dosta obaveza. Bitno je da možete da se oslonite na prijatelje, jer će sigurno da imaju razumevanje za Vas. Nadređeni će uvideti Vaše kvalitete.

Strelac

Dajte svoj maksimum u svim oblastima, jer imate višak energije. Bavite se više sportom, to će dosta da Vam znači. Dobro ste raspoloženi.

Jarac

Danas je dan za štednju, ne za neku veću kupovinu. Odredite šta Vam je neophodno i držite se spiska. Niste dobro raspoloženi, ali to može da se promeni popodne.

Vodolija

Nije Vam lako da sve sami uradite na poslu, ali je bitno da sve završite brzo. Moći ćete da pomognete drugima. Voljena osoba ima utisak da joj ne posvećujete dovoljno pažnje.

Ribe

Potrebna Vam je dobra organizacija da biste stigli da uradite sve obaveze. Neka ženska osoba može da Vam pomogne. Brinite više o svom zdravlju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo.rs)